10 pentru siguranţă! Cum să fii un bun părinte? Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 141 Vizualizări

10 pentru siguranţă! Cum să fii un bun părinte?

 

Polițiștii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, abordează ultima temă din cadrul celei de-a doua ediții a Campaniei „10 pentru siguranţă!”, cea care le încununează şi le sintetizează pe celelalte,”Cum să fiu un părinte bun?”

Deseori părinţii se declară depăşiţi în diverse situaţii cu copiii lor…”nu ştiu ce să mai fac” auzim destul de des.  Dacă eşti prea sever nu e bine, prea îngăduitor nici aşa. Vremurile s-au schimbat, copiii odată cu ele, iar vechile „metode” nu se mai prea potrivesc.

Pentru cei ce doresc să fie buni părinţi şi simt nevoia de puţin sprijin, Centrul de consiliere pentru părinți al Organizaţiei Salvati Copiii Filiala Mureş le stă la dispoziţie cu servicii gratuite! Pot fi contactați la nr. 0265250121, mobil 0754973512, fax 0265250128 sau pe e-mail mures@salvaticopiii.ro .

Aici se oferă suport şi asistenţă părinţilor preocupaţi de educaţia copiilor lor. Misiunea lor este de a sprijini părinţii să dezvolte un mediu de viaţă sănătos, echilibrat, care să asigure confortul emoţional al copiilor şi al familiei. Echipele multidisciplinare sunt formate din psihologi, psihopedagogi, psihiatri, asistenţi sociali şi asistenţi medicali cu specializare în psihologia copilului şi adolescentului şi în promovarea sănătăţii mentale, emoţionale şi sociale. Ele îşi propun să vină în sprijinul părinţilor, oferind soluţii în funcţie de nevoile familiei şi ajută la reducerea frecvenței comportamentelor dificile ale copiilor şi înlocuirea cu altele dezirabile.

Campania „10 pentru siguranţă!” a avut ca scop reamintirea unor măsuri pentru siguranţa copiilor, a familiei. Timp de 10 zile (4-12 august) polițiștii au adus în atenţia mureșenilor 10 sfaturi, pentru ca familiile din comunitatea noastră să primească nota 10 la lecţia siguranţei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE