Gheja a îmbrăcat straie de sărbătoare Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 516 Vizualizări

Gheja a îmbrăcat straie de sărbătoare

 

Devenită, deja, o tradiție, cartierul oraşului Luduş, Gheja, în fiecare an, își invită oaspeţii la o sărbătoare de excepţie. Întâlnirea de suflet din acest an a luduşenilor, cu fiii şi nepoţii lor plecaţi la studii sau la muncă în alte localităţi din România sau din state europene a avut loc duminică, 14 august. Primăria și Consiliul Local Luduș au organizat spectacolul „Gheja în sărbătoare” care deși s-a anunțat inițial pe două zile, s-a ținut doar duminică, motivul fiind ziua de doliu național în urma decesului Reginei Ana.

cheja 3

La eveniment, pe lângă artiștii invitați, au fost prezente personalități politico-administrative ale județului, parlamentarii Vasile Gliga, Alexandru Petru Frătean, Florin Buicu, președintele și vicepreședinții Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, respectiv Ovidiu Dancu și Alexandru Cîmpeanu, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, primari din comunele apropiate din zona noastră. ”Mă bucur că şi anul acesta am reuşit să organizăm împreună cea de-a cincea ediţie a manifestării -Gheja în sărbătoare. A fost un moment plăcut să fiu alături de oameni dragi mie, de oameni care au ştiut cum să petreacă. Este foarte important ca în această comunitate să păstrăm tradiţiile strămoşeşti şi să fim uniţi în continuare”, a declarat Cristian Moldovan, primarul oraşului Luduş.

cheja 4

Participanții au fost antrenați în concursuri, expoziții și activități distractive, precum competiția de fotbal ”Trofeul Spicul Gheja”, concurs de table, expoziție și concurs canin, expoziție de păsări, animale de casă și porumbei. Pe scenă au urcat artiștii Ioana Moldovan, solista etno-dance Marina, Raluca Mureșan, Alina Niculcea, Flaviu Florea, Mirela Mănescu, Ionela Moruțan, Ansamblurile Ardealul și Transilvania din Luduș, acompaniamentul muzical fiind asigurat de ”Ceterașii din Ardeal” conduși de Florin Rupa.
Seara s-a încheiat cu o discotecă în aer liber pentru tineri și focuri de artificii.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE