Home / Horoscop / Horoscop 17 august

Horoscop 17 august

Distribuie

 

HOROSCOP 17 august, potrivit eastrolog.ro:

Horoscop BERBEC – S-ar putea sa va tenteze ideea de a incepe o noua afacere pe cont propriu pornind de la un hobby mai vechi. Aveti sanse sa obtineti un profit frumos. In plan profesional, aprecierile superiorilor v-ar putea atrage invidia unor colegi. Este momentul sa le dovediti tuturor ca puteti fi un bun coleg. Ar fi bine sa evitati eforturile fizice mari, pentru ca exista riscul sa suferiti un mic accident.

Horoscop TAUR – Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala deosebita si va bucurati de admiratia si respectul celor din jur. Puteti avea realizari deosebite in plan profesional sau in afaceri. Aveti posibilitatea sa faceti o investitie importanta pentru casa. Ar fi bine sa va sfatuiti cu o ruda mai in varsta, dar avand grija sa evitati o discutie in contradictoriu.

Horoscop GEMENI – Creativitatea este la cote maxime si va ajuta sa aveti succes in tot ce faceti. Planurile referitoare la o investitie serioasa incep sa prinda contur. Aveti nevoie de odihna si ar fi bine sa petreceti mai mult timp cu cei dragi.

Horoscop RAC – In plan profesional reusiti cu mare usurinta sa va dovediti competenta. Sunteti plin de energie si ar fi bine sa profitati de acest context astral favorabil pentru a finaliza lucrari importante. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o discutie delicata cu un prieten, pe teme financiare. Ar putea fi vorba despre un imprumut. Va sfatuim sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa iesiti in pierdere.

Horoscop LEU – Este o zi buna pentru a face o schimbare la care va ganditi de mult, fie in plan profesional, fie in plan sentimental. Este posibil sa vi se propuna o colaborare avantajoasa. In general, nu se intrevad probleme relationale, dar aveti tendinta de a fi prea aspru cu o persoana din anturaj.

Horoscop FECIOARĂ – In prima parte a zilei s-ar putea sa nu reusiti sa faceti tot ce v-ati propus, din cauza unor evenimente neprevazute. Puteti recupera o mare parte din intarziere daca va pastrati calmul si va concentrati asupra chestiunilor importante. Dupa-amiaza este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana care va da ideea unei afaceri in care ati putea folosi cunostinte si aptitudini pe care le aveti deja. Va sfatuim sa analizati impreuna cu partenerul de viata perspectivele pe termen lung.

Horoscop BALANŢĂ – Este foarte posibil sa se petreaca ceva deosebit in plan sentimental sau in relatia cu un prieten. Contextul astral de azi favorizeaza relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Puteti sa va bazati pe intuitie. In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti o veste buna de la un prieten.

Horoscop SCORPION – Sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Chiar daca situatia financiara nu este grozava, puteti avea succes in societate si in toate activitatile legate de camin. Seara va puteti relaxa in compania prietenilor. Aveti grija sa nu monopolizati conversatia!

Horoscop SĂGETĂTOR – In prima parte a zilei este posibil sa aveti o multime de probleme de rezolvat, una mai urgenta ca alta. Organizati-va cat mai eficient! Dupa-amiaza aveti ocazia sa puneti la cale o afacere pe cont propriu. Contextul astral de azi va ajuta sa faceti planuri realiste, dar ar fi bine sa va sfatuiti cu o persoana care are experienta in domeniu. In plan sentimental nu se intrevad probleme.

Horoscop CAPRICORN – Se pare ca va nemultumeste situatia financiara, nu pentru ca ar fi cu adevarat rea, cat pentru faptul ca nu reflecta calitatea si cantitatea muncii depuse in ultima vreme. Trebuie sa mai aveti rabdare. Pe de alta parte, sunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Puteti sa faceti un progres considerabil la locul de munca si chiar sa concepeti proiecte noi. Este un foarte bun moment pentru a analiza serios proiectele pe termen mediu si lung si pentru a cauta noi oportunitati.

Horoscop VĂRSĂTOR – Colaborati foarte bine cu un partener de afaceri si aveti sanse sa negociati o tranzactie excelenta. Relatiile cu persoana iubita ar putea trece printr-un moment delicat. Daca sunteti dispus sa discutati cu calm si rabdare, totul se poate rezolva repede. Va recomandam sa nu neglijati activitatile casnice, dar nici odihna.

Horoscop PEŞTI – Dimineata s-ar putea ca relatiile sentimentale sa fie mai incordate. Va sfatuim sa amanati orice discutie serioasa si sa asteptati ca atmosfera sa se mai detensioneze. S-ar putea sa fiti nevoit sa plecati intr-o calatorie in interes profesional care vi se pare relativ dificila. Va sfatuim sa fiti foarte atent la acte. Puteti sa va bazati pe intuitie.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 5 august

Distribuie  Horoscop 2016 LEU – Ati putea pleca de azi la odihna, la tratament, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.