Tabără de creație online pentru persoanele cu dizabilități. Start vot! Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Tabără de creație online pentru persoanele cu dizabilități. Start vot!

Asociația „Hifa-România” din Târgu-Mureș desfășoară, în perioada 15 iulie – 25 august, o tabără de creație online destinată persoanelor cu dizabilităţi şi boli cronice intitulată „Gustul vieții prin ochii persoanelor cu dizabilități”, cu scopul de a-i sprijini pe artiștii cu dizabilităţi şi boli cronice în realizarea lucrărilor de artă și în expunerea acestora.
„Prin acest proiect, dorim să facilităm conlucrarea artiştilor cu dizabilităţi şi boli cronice în realizarea lucrărilor de artă pentru a oferi societăţii punctul lor de vedere reflectat în operele de artă care vor fi făcute în timpul acestei tabere. Proiectul este finanțat de municipiul Târgu-Mureș”, au precizat reprezentanții asociației.
Fotografiile operelor de artă sunt postate pe pagina oficială de Facebook a Asociaţiei „Hifa-România” și pot fi apreciate de vizitatori până vineri, 19 august. Operele de artă vor fi incluse în expoziţia „Perle ascunse”, ediţia a VI-a, care va avea loc în perioada 20-28 august. Decernarea premiilor pe baza aprecierilor de pe Facebook va avea loc în data de 25 august, la Festivalul de Vară al Persoanelor cu Dizabilităţi şi Boli Cronice, organizat de Asociaţia „Hifa-România”.
Asociația „Hifa-România” a sărbătorit anul trecut 15 ani de activitate. Păstrarea demnității identității umane fără a le schimba persoanelor cu dizabilități convingerile fundamentale. Aceasta a fost și rămâne viziunea asociației, un loc în care se regăsesc persoane adulte cu dizabilităţi, bolnavi cronici, copii şi tineri, oameni ce provin din medii defavorizate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE