Doi polițiști, curaj și devotament la pătrat! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2725 Vizualizări

Doi polițiști, curaj și devotament la pătrat!

 

Doi polițiști din Mureș, frați gemeni, seamănă ca 2 picături de apă, atât fizic, cât și profesional. Ambii împărtășesc dragostea pentru meseria de polițișt, pe care o fac cu devotament și în timpul liber.

În cursul zilei de 18 august, fără a ezita să acorde o mână de ajutor, cei 2 au salvat viața unui bărbat, pe care, cu răbdare și înțelegere, au reușit să îl convingă să nu se arunce de pe acoperișul unei case.

Aflați în timpul liber, în zona unui centru comercial din municipiul Tîrgu Mureş, agenți șefi adjuncți de poliţie Sabolcs şi Sandor Kocsis, din cadrul Poliției Mureș, au reuşit să împiedice un bărbat, de 46 de ani, să dea curs intenţiei de a se arunca în gol, de pe acoperişul unui imobil.

Pentru a câştiga încrederea bărbatului, poliţiștii au urcat pe acoperişul casei, s-au aşezat aproape de el, l-au încurajat și l-au convins că există numeroase motive pentru care viața merită trăită.

Potrivit informațiilor furnizate de Biorul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ)Mureş, agenții de poliție au beneficiat și de sprijinul altor colegi ajunși la fața locului în urma apelului 112 care anunța prezența unei persoane pe acoperișul unui imobil, precum și a pompierilor, alpiniștilor şi membrilor unui echipaj SMURD.

Poliţiştii Sabolcs şi Kocsis Sandor au 39 de ani şi sunt încadraţi la IPJ Mureș din 2006.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE