Home / Horoscop / Horoscop 18 august

Horoscop 18 august

Distribuie

 

Horoscop 2016 LEU – Schimbari de tot felul sau una si buna! Poate veti lucra altundeva sau va mutati la alt domiciliu, e ceva care o s-aduca multe noutati in viata voastra.

Horoscop 2016 FECIOARA – Pot aparea diverse urgente: sa facem niste plati, sa semnati acte fara de care nu puteti face nicio miscare sau vi se cere ajutorul si-o sa fiti prompti in replica.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa realizati lucruri frumoase alaturi de colegi, anturajul e stimulativ si o s-aveti ce face si in timpul liber, poate descoperiti o activitate deconectanta.

Horoscop 2016 SCORPION – Pana sa aveti parte de certitudini in dragoste, poate mai lucrati un pic la increderea in voi, sa nu va mai dea peste cap orice vorba sau gest al partenerului.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se poate solutiona o problema legata de o locuinta pe care vreti s-o vindeti sau in care vreti sa va mutati ori trebuie s-o zugraviti, sa faceti unele reparatii pe-acolo.

Horoscop 2016 CAPRICORN – Un castig, poate fi ceva care sa va ia prin surprindere, sa vi se fi aprobat un proiect mai vechi sau sa se pronunte o sentinta judecatoreasca in favoarea voastra.

Horoscop 2016 VARSATOR – Voua or sa va reuseasca demersurile care tin de latura profesionala, veti primi atat aprecieri din partea superiorilor, cat si bani, la un moment dat daca nu imediat.

Horoscop 2016 PESTI – Se pare c-o sa functionati perfect in cadrul unui grup, toata lumea va pune umarul la treaba si o sa atingeti o performanta la care visati demult.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa puteti pune in practica o idee de afaceri si veti da si de sustinerea financiara, or sa se vada rezultatele din toamna incolo.

Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa cheltuiti o suma mare de bani, poate faceti niste investitii in locuinta sau va luati o masina noua ori veti achita niste cursuri speciale.

Horoscop 2016 GEMENI – Or sa va reuseasca demersurile care tin de latura profesionala, dar relatia cu sefii trebuie perfectata din mers, c-apar, totusi, niste blocaje in comunicare.

Horoscop 2016 RAC – O sa petreceti mai mult timp cu grupul, in afara orelor de program, poate ati descoperit un hobby sau iesiti mai des cu fratii, surorile, si cu prietenii, pe-afara. Sursa stirile protv


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Horoscop 5 august

Distribuie  Horoscop 2016 LEU – Ati putea pleca de azi la odihna, la tratament, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.