Trucuri simple pentru albirea dinților Beauty
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 482 Vizualizări

Trucuri simple pentru albirea dinților

Iată ce recomandă ONE.ro

Pastă de dinţi realizată acasă. Amestecă o linguriţă de turmenic cu aceeaşi cantitate de ulei de cocos şi 2-3 picături de ulei de mentă. Foloseşte mix-ul în mod regulat ca pe o pastă de dinţi şi vei vedea că, în timp, dinţii se vor albii, iar respiraţia va fi mult mai proaspătă.
Tratament cu căpşuni. Ai nevoie de căpşuni proaspete pe care să le striveşti cu ajutorul unei linguri. Amestecă acel conţinut alături de cea mai fină sare de mare şi aplică pasta rezultată pe o periuţă de dinţi. Masează dinţii timp de câteva minute şi clăteşte. Repetă procesul de 2 ori pe săptămână.
Ulei de cocos. Înainte de a-ţi peria dinţii, aplică puţin ulei de cocos pe aceştia şi lasă-l să acţioneze timp de 15-20 de minute, apoi perie cu o periuţă de dinţi. Repetă procesul de 2 sau de 3 ori pe săptămână.
Cărbune activ. Amestcă alături de apă cărbune activ până când conţinutul obţine o textură cremosă apoi aplică produsul pe dinţi. Lasă-l să acţioneze timp de 2 minute şi clăteşte. După acest pas, perie dinţii cu pastă de dinţi. Repetă procesul o dată sau de două ori pe săptămână.
Coajă de banană. Coaja de banană conţine substanţe care dizolvă placa dentară şi ajută la menţinerea unei culori perfecte asupra dinţilor. Freacă partea interioară a cojii de banană de dinţi şi aşteaptă între 5 şi 7 minute să acţioneze. Apoi, perie dinţii şi clăteşte gura. Repetă procesul de câte ori doreşti.
Apă de gură cu lămâi. Acest produs realizat acasă te va ajuta să-ţi albeşti dinţii, dar şi să obţii o respiraţie proaspătă. Ai nevoie de sucul de la 3 lămâi pe care să le amesteci alături de sare fină. După ce te-ai spălat pe dinţi, clăteşte-ţi gura cu produsul obţinut. Foloseşte această metodă de 2-3 ori pe săptămână, iar dacă ai inflamaţii în interiorul gurii, evit-o.
Frunze de busuioc. Zdrobeşte frunze de busuioc până obţii o pastă şi foloseşte-o regulat înlocuind pasta de dinţi. În felul acesta, dinţii se vor albii şi vor deveni mai sănătoşi. Poţi aplica produsul timp de 5-10 minute înainte de a te spăla pe dinţi.
Aloe Vera. Pentru a obţine un zâmbet ca la Hollywood, foloseşte suc proaspăt de aloe vera. Masează produsul de dinţi cu ajutorul unei periuţe şi clăteşte. Poţi repeta procesul după fiecare spălare, iar după câteva săptămâni zâmbetul tău va fi mai alb şi mai strălucitor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE