Rețineri pentru infracțiuni de înșelăciune Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 509 Vizualizări

Rețineri pentru infracțiuni de înșelăciune

 

Trei bărbaţi, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş, în urma a 38 de percheziţii domiciliare efectuate  pe raza a 11 judeţe şi în municipiul Bucureşti, la domiciliile unor persoane şi sediile unor societăţi comerciale bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Mureș, în ziua de 17 august, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, au efectuat 38 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din judeţele Mureş, Bihor, Bistriţa Năsăud, Braşov, Cluj, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Vaslui şi în municipiul Bucureşti.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada decembrie 2015 – iulie 2016,  administratorii unei societăţi comerciale din judeţul Mureş au stabilit o serie de relaţii comerciale fictive cu alte 15 firme de pe teritoriul ţării.

Totodată, 3 bărbaţi, din judeţele Mureş şi Vaslui sunt bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune prin folosirea de nume şi calităţi mincinoase. Prin interpunerea aceleiaşi societăţi comerciale, au fost identificate mai multe persoane vătămate care au livrat mărfuri acceptând ca mijloc de plată fila CEC sau bilet la ordin, care s-au dovedit a fi fără acoperire în contul bancar. Cercetările continuă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE