Locuri libere la buget, la Școala Sanitară „Gheorghe Marinescu” Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1569 Vizualizări

Locuri libere la buget, la Școala Sanitară „Gheorghe Marinescu”

Directorul Școlii Postliceale Sanitare „Gheorghe Marinescu” din Târgu-Mureș, prof. Cristian Vulc, a anunțat pe site-ul instituției de învățământ că la concursul de admitere din data de 2 august pentru clasele de buget de la Școala Postliceală Sanitară „Gheorghe Marinescu” s-au înscris 62 de candidați pentru specializarea asistent medical generalist și 16 candidați pentru specializarea asistent medical de farmacie.

Potrivit acestuia, locurile rămase libere sunt următoarele: specializarea asistent medical generalist – înscriere în regim cu taxă; specializarea asistent medical generalist – locurile la buget ocupate prin concurs; specializarea asistent medical de farmacie – 14 locuri libere la buget; specializarea asistent medical ocrotire persoane vârstnice – înscriere în regim cu taxă.
La Școala Postliceală Sanitară „Gheorghe Marinescu”, a doua sesiune de înscriere este programată pentru perioada 29 august-8 septembrie. Pentru locurile la buget rămase libere se va organiza un nou concurs în data de 9 septembrie, la ora 10.00.  Așadar, candidații pot opta pentru specializarea asistent medical generalist, cu o durată de trei ani. Ca noutate, candidații au la dispoziție o nouă specializare, și anume asistent ocrotire persoane vârstnice, cu o durată de doi ani.
Taxa de școlarizare stabilită pentru anul școlar 2016-2017 este de 1.800 lei/an și poate fi achitată în trei rate, astfel: prima rată este 650 de lei și trebuie achitată în septembrie 2016, a doua rată este 650 de lei și trebuie achitată în ianuarie 2017, iar a treia rată este 500 de lei și trebuie achitată în aprilie 2017. Școala Postliceală Sanitară „Gheorghe Marinescu” acordă burse sociale într-un procent de 0,5% din numărul total de elevi ai școlii, pentru elevii cu situații materiale deosebite, în baza unor condiții specifice din Metodologia de acordare a burselor sociale aprobată în Consiliul de Administrație al școlii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE