Home / Cultură / Consilierii judeţeni PNL propun suplimentarea bugetului Festivalului Văii Gurghiului

Consilierii judeţeni PNL propun suplimentarea bugetului Festivalului Văii Gurghiului

Distribuie

111Prim-vicepreşedintele PNL Mureş, consilierul judeţean Ervin Molnar, a anunţat miercuri, 24 august, că grupul de consilieri judeţeni liberali a propus, în aceeaşi zi, în şedinţele comisiilor de specialitate ale Consiliului Judeţean Mureş, suplimentarea cu suma de 20.000 lei a bugetului pentru cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Comunităţilor Văii Gurghiului, eveniment organizat de Consiliul Judeţean Mureş, Asociaţia Comunităţii Văii Gurghiului şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş.

Bugetul manifestării care va avea loc în perioada 26-28 august, pe platoul La Fâncel din comuna Ibăneşti, este de 240.000 lei, din care 70.000 lei contribuţia Consiliului Judeţean Mureş şi 170.000 lei contribuţie proprie şi surse atrase. „Am motivat iniţiativa noastă prin importanţa pe care o are acest eveniment în contextul promovării judeţului Mureş şi al valorilor culturale pe care Festivalul Văii Gurghiului le susţine. Propunerea noastră este parte a unui program amplu de dezvoltare turistică a judeţului Mureş, pe care îl vom lansa în această toamnă. Sper ca iniţiativa noastră să fie susţinută printr-un vot favorabil în şedinţa de joi şi de consilierii judeţeni ai PSD şi ai UDMR”, a precizat Molnar Ervin.

Joi, 25 august, consilierii judeţeni sunt convocaţi la o şedinţă ordinară de lucru, pe ordinea de zi figurând şi un proiect de hotărâre care vizează o rectificare de buget a Judeţului Mureş.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.