Home / Beauty / Remedii naturale care te ajută să îndepărtezi punctele negre

Remedii naturale care te ajută să îndepărtezi punctele negre

Distribuie

Iată ce recomandă ONE.ro.
Lămâie + miere + zahăr. La o jumătate de lămâie şi toarnă peste ea miere cât să acopere întreaga suprafaţă a acesteia. Apoi, introdu lămâia de două ori în zahăr şi masează uşor în zonele cu probleme cu mişcări circulare.

Ulei de cocos + uleiuri esenţiale. Într-un borcan, adaugă un sfert de ceaşcă de ulei de cocos şi pune-l în cuptorul cu microunde timp de 10-15 secunde. Apoi, combină uleiul de cocos cu 10 picături de lămâie, lavandă şi ulei de arbore de ceai şi amestecă. Foloseşte beţişoare de urechi pentru a aplica soluţia pe piele dimineaţa şi seara, iar mai apoi clăteşte-ţi faţa. Menţine produsul în borcan, la temperatura camerei.

Scorţişoară + făină de ovăz. Amestecă o linguriţă de făină de ovăz cu aceeaşi cantitate de scorţişoară pudră. Adaugă puţină apă călduţă şi amestecă bine. Mix-ul trebuie să fie unul consistent şi cremos. Aplică uşor amestecul pe faţă cu ajutorul degetelor în mişcări circulare. Freacă timp de 1 minut, iar mai apoi clăteşte cu apă rece. Scorţişoara poate cauza o senzaţie de gâdilare odată aplicată pe piele, dar odată ce clăteşti, senzaţia dispare. Foloseşte acest truc doar de două ori pe lună!

Ulei de cocos + cafea. Combină o jumătate de ceaşcă de ulei de cocos (mai întâi, pune-l la cuptorul cu microunde pentru a-l încălzi puţin) cu jumătate de cafea proaspăt măcinată. Foloseşte compoziţia imediat şi masează blând cu mişcări circulare. După, lasă produsul timp de 5 minute pe faţă, apoi clăteşte cu apă rece pentru a-l îndepărta. Repetă procesul o dată pe săptămână.

Aloe vera + argilă albă + uleiuri esenţiale. Amestecă 2 linguriţe de argilă albă alături de o linguriţă de gel de aloe vera. Adaugă o linguriţă de apă distilată şi 3 picături de uleiuri esenţiale de ylang ylang şi lavandă. Într-un vas din ceramică, amestecă ingredientele până obţii produsul dorit şi aplică masca pe faţă cu ajutorul unui burete sau o pensulă şi las-o timp de 10 minute. Clăteşte cu apă călduţă. Aplică masca de două ori pe lună.

Ovăz + miere + iaurt + ulei de măsline. Adaugă un sfert de ceaşcă de ovăz alături de 2 linguriţe de iaurt, 2 linguriţe de miere şi 2 linguriţe de ulei de măsline într-un blender şi amestecă-le până formează o pastă. Aplică produsul pe faţă şi measează cu mişcări circulare timp de 1-2 minute apoi clăteşte cu apă călduţă. Dacă ai pielea sensibilă, evită partea cu masajul şi foloseşte produsul doar ca mască şi lasă-l să acţioneze timp de 5-7 minute. Foloseşte acest truc o dată sau de două ori pe săptămână.

Zahăr + miere + ulei de măsline + extract de vanilie. Combină un sfert de ceaşcă de zahăr alb cu un sfert de ceaşcă de zahăr brun într-un bol şi amestecă. Adaugă un sfert de ceaşcă de ulei de măsline şi amestecă bine. Apoi, adaugă o linguriţă de miere şi o jumătate de linguriţă de extract de vanilie. Amestecă toate ingredientele şi foloseşte amestecul în zonele cu probleme. Clăteşte cu apă călduţă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Păstrăvăria din Ibănești, de la pasiune la afacere pentru Ionuț Todoran

Distribuie Bogățiile Văii Gurghiului sunt multe și nenumărate, natura fiind extrem de generoasă cu acest …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.