Concurs pentru funcția de manager, la spitalul din Reghin Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 311 Vizualizări

Concurs pentru funcția de manager, la spitalul din Reghin

Consiliul de Administrație al Spitalului municipal „Dr. Eugen Nicoară” Reghin organizează, în perioada 13 – 21 septembrie, concurs pentru ocuparea funcției de manager.Potrivit site-ului spitalului, înscrierea candidaților se face la sediul unității sanitare, iar data limită pentru depunerea dosarelor este 5 septembrie, ora 15.00. Testul grilă de verificare a cunoștințelor din legislația specifică postului va avea loc în data de 16 septembrie, la ora 10.00. Susținerea proiectului de management și interviul de selecție vor avea loc în data de 21 septembrie, la ora 10.00.
Condițiile de paricipare la concurs sunt următoarele: candidații trebuie să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic; candidații trebuie să fie absolvenți ai unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministrului Sănătății, ori sunt absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic sau administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată, potrivit legii; candidații trebuie să aibă cel puțin doi ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, conform legii; candidații nu trebuie să fie condamnați penal sau în curs de urmărire penală; candidații trebuie să fie apți din punct de vedere medical (fizic și neuropsihic) și nu trebuie să aibă vârsta de pensionare, conform legii.

Printre temele-cadru pentru proiectul de management se numără următoarele: „Îmbunătățirea structurii și organizării spitalului”, „Îmbunătățirea managementului resurselor umane”, „Evaluarea și îmbunătățirea performanței serviciilor de sănătate furnizate de spital”, „Evaluarea spitalului din punct de vedere al calității”, „Fundamentarea bugetului de venituri și cheltuieli în vederea eficientiziării activității spitalului”, „Strategia managementului în domeniul achizițiilor”, „Strategia managementului în activitatea de investiții” și „Analiza situației economico-financiare a spitalului”.
Taxa de participare la concurs este de 400 de lei. Condițiile de participare la concurs, documentele dosarului de înscriere, temele pentru proiectul de management, precum și bibliografia pentru concurs sunt publicate pe site-ul spitalului și, de asemenea, sunt afișate la sediul spitalului. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0265-511.161 interior 151

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE