Home / Consiliul Judetean Mures / Ajutor financiar pentru şcolile din Cuci şi Iclănzel

Ajutor financiar pentru şcolile din Cuci şi Iclănzel

Distribuie

111Consilierii judeţului au decis joi, 25 august, într-o şedinţă ordinară de lucru, alocarea sumei de 149.000 lei din fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean Mureş către bugetele locale ale comunelor Cuci şi Iclănzel, pentru înlăturarea pagubelor produse la unităţile de învăţământ preuniversitar de stat în urma unor fenomene meteorologice produse în perioada 5-22 iunie 2016.

Astfel, cei 133.000 lei alocaţi reparaţiilor necesare şcolilor din comuna Cuci vor fi distribuiţi după cum urmează: 53.200 lei pentru Şcoala Generală Dătăşeni, 43.500 lei pentru Şcoala Generală Cuci, 23.800 lei pentru Şcoala Veche Cuci şi 12.500 lei pentru Şcoala Generală Orosia, iar suma de 16.000 lei alocată comunei Iclănzel va fi folosită pentru efectuarea de reparaţii la două unităţi de învăţământ, respectiv la Şcoala Gimnazială Iclandu Mare (11.000 lei) şi Grădiniţa Iclandu Mare (5.000 lei). „Banii sunt destinaţi înlăturării pagubelor produse în urma fenomenelor meteorologice din perioada 5-22 iunie. Este vorba de şcoli din două localităţi, Cuci cu 133.000 lei şi Iclănzel cu 16.000 lei. E o necesitate urgentă ca să fie reparate şcolile, astfel încât şcoala să înceapă la mijlocul lunii septembrie”, a declarat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

 

De asemenea, verificati

Investiție de 1,5 milioane de euro la UAT Târgu Mureș

Distribuie Conducerea Universității de Arte (UAT) Târgu Mureș a demarat, în data de 10 aprilie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.