Rectificare de buget pentru Consiliul Judeţean Mureş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 265 Vizualizări

Rectificare de buget pentru Consiliul Judeţean Mureş

111Aleşii judeţeni au votat joi, 25 august, într-o şedinţă ordinară de lucru, rectificarea bugetului propriu al Consiliului Judeţean Mureş.

Astfel, la capitolul suplimentări a fost aprobată suma de 3.293.000 lei. „Potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 14/2016 privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2016, Judeţului Mureş i-au fost alocate sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul judeţului în volum de 3.293.000 lei”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

În ceea ce priveşte capitolul cheltuieli, au fost aprobate următoarele sume: 149.000 lei pentru finanţarea unor cheltuieli urgente sau neprevăzute apărute în cursul exerciţiul bugetar, pentru înlăturarea efectelor unor calamităţi naturale pentru unităţile administrativ-teritoriale Cuci şi Iclănzel şi 40.000 lei pentru Asociaţia pentru Tîrgu-Mureş în vederea finanţării manifestării “Vâltoarea Mureşeană”.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Mureş, în urma analizei execuţiei bugetare pe primele şapte luni ale anului 2016 s-au constatat unele nerealizări de venituri la “Taxe pe utilizarea bunurilor, autorizarea utilizării bunurilor sau pe desfăşurare de activităţi” şi la “Diverse venituri”. “Faţă de această situaţie se propune diminuarea prevederilor bugetare cu suma de 1.588.000 lei”, a menţionat Péter Ferenc.

În urma acestor modificări, bugetul propriu al Consiliului Judeţean Mureş pe anul 2016 la venituri şi cheltuieli este de 381.763.000 lei, pe secţiunea de funcţionare şi dezvoltare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE