Cum putem reduce stresul Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Cum putem reduce stresul

Fă exerciţii. Râzi. Meditează. Respiră adânc. Există multe moduri prin care efectele stresului pot fi reduse. Persoanele reacţionează în mod diferit la factorii de stres, prin urmare metodele de a preveni anxietatea nu sunt aceleaşi pentru toată lumea, scrie ONE.ro.
Puterea lacului de unghii de culoare verde!
OK, nu este neapărat să vă coloraţi unghiile, dar cu siguranţă această culoare este sugestivă şi poate fi folosită în alte scopuri. Pentru a reduce stresul, este suficient să faci un semn cu lacul de unghii pe telefonul tău mobil, amintindu-ţi astfel că trebuie să fii calm înainte de a răspunde la telefon. Acest lucru vă poate aduce zâmbetul pe buze şi în acelaşi timp te face mai încrezător.
Poartă un elastic la încheietura mâinii!
Acest accesoriu nu este ultimul trend, dar cu siguranţă poate reduce stresul. De fiecare dată când te simţi copleşit de stres, trage de elasticul pe care îl ai la mână. În timp, vei asocia stresul cu înţepătura cauzată de elastic şi în mod inconştient vei dori să eviţi acea senzaţie.
Consumă portocale!
Dacă aţi avut o zi încărcată şi stresantă, delectaţi-vă cu un pahar de suc de portocale. Pe lângă proprietăţile nutritive, nivelul de cortizol revine la normal dacă consumi fructe bogate în vitamina C , reducând astfel stresul.
Adoptă un animal de companie!
Prietenii necuvântători sunt o sursă constantă de confort şi siguranţă. Mângâindu-ţi animalul, ritmul cardiac se temperează, tensiunea se reglează, iar tu îţi vei găsi liniştea de care aveai nevoie.
Râzi!
Cel mai la îndemână remediu, dar şi cel mai des ignorat, eliberează acei hormoni ai fericirii care ne lipsesc cel mai mult atunci când suntem stresaţi. Vezi partea distractivă  dintr-o situaţie pentru a scăpa de stres şi de situaţiile tensionate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE