De ce este benefic să faci detoxifiere în natură Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

De ce este benefic să faci detoxifiere în natură

CSID scrie că fiecare zi începută cu o sesiune de yoga este o zi care aduce energie şi entuziasm până în amurg, mai ales când practicăm exerciţiile în aer liber. O modalitate perfectă de a ne elibera de tensiune şi oboseală, yoga contribuie la scăderea nivelului de cortizol, hormonul stresului, îmbunătăţeşte respiraţia, măreşte concentrarea şi aprofundează relaxarea.
Exerciţiile de pilates şi-au dovedit din plin beneficiile asupra corpului şi organismului,  De la îmbunătăţirea flexibilităţii muşchilor şi a articulaţiilor, consolidarea posturilor corporale şi reducerea presiunii din coloana vertebrală la ameliorarea funcţionării organelor şi a sistemului imunitar. Practicat în aer liber, însă, pilates este cu atât mai benefic. Aceasta întrucât expunerea la soare ajută organismul să producă în mod natural peste 80% din necesarul zilnic de vitamina D, alungând oboseala şi depresia şi protejând, totodată, sistemul cardiovascular.
Aerul proaspăt îmbunătăţeşte rezistenţa la efort şi creşte stima de sine, în timp ce exerciţiile practicate în grup te vor super motiva, rezultatele asupra siluetei tale fiind rapid vizibile.
Mănâncă sănătos, fă sport şi renunţă la excese. Teoria pare simplă, nu-i aşa? Când vine vorba de practică, însă, lucrurile stau puţin diferit. Aceasta întrucât organismul fiecareia dintre noi este unic şi reactionează diferit la diverşi stimuli. De aceea este important să ai alături un nutriţionist care să te îndrume spre un stil de viaţă sănătos, potrivit nevoilor tale. Mai mult, dincolo de sfaturile nutriţionişilor, o viaţă sănătoasă implică şi găsirea unei formule care să contribuie la diminuarea stresului zilnic şi găsirea echilibrului interior. Well-being presupune bunăstare, dar nu materială, ci spirituală, obţinută prin exerciţiul minţii şi controlul emoţiilor.
Principalul avantaj al oricarei cure de detoxifiere este faptul ca organismul beneficiază de o binemeritată pauză, concentrându-se doar pe eliminarea toxinelor acumulate şi pe repararea funcţiilor ficatului, ale rinichilor, plămânilor şi colonului. Un detox pe bază de hrană proaspătă lichidă are, însă, mult mai multe beneficii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE