Lunca Bradului, gazdă primitoare bunei dispoziții Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 623 Vizualizări

Lunca Bradului, gazdă primitoare bunei dispoziții

Platoul care străjuiește comuna Lunca Bradului s-a umplut de lume duminică, 4 septembrie, cu prilejul Zilei Comunei Lunca Bradului. Despre reușita acestui eveniment ne-a vorbit Petru Vultur, primarul comunei Lunca Bradului.

Reporter: Lunca Bradului este din nou în sărbătoare. Cu ce ocazie?

Petru Vultur: Suntem la a patra ediție a Zilei Comunei Lunca Bradului. Am început pregătirile pentru această sărbătoare cu trei săptămâni înainte, alături de Asociaţia Culturală „Pe Mureş şi pe Târnavă”, consilierii locali, cu toate cele necesare pentru a avea o zi deosebită. Locația care găzduiește  această sărbătoare se numește ”Lotul zootehnic”. În comuna noastră oamenii aveau mai multe animale, aveau un grajd pentru tauri în care, cetățenii care aveau animale aveau fiecare câte o parcelă pentru a obține animalele care erau într-un grajd separat. Împreună cu Consiliul Local am stabilit să facem această zi a comunei pe acest platou. A fost și înainte de 2012, cred că în anul 2008 când ziua comunei a avut loc aici, după care tradiția s-a întrerupt. În 2012 am decis să reînviem această tradiție a Zilei Comunei Lunca Bradului.

Rep.: Cum au decurs pregătirile pentru ziua comunei?

P.V.: Programul l-am ales împreună cu Asociaţia Culturală „Pe Mureş şi pe Târnavă”, cu consilierii locali. Fiecare a venit cu o propunere, artiști, formații, și împreună am decis să aducem ceva nou, să bucurăm locuitorii comunei Lunca Bradului cu o zi frumoasă. Am avut parte de o vreme frumoasă, iar lumea s-a bucurat din plin. Avem în comună câteva firma care exploatează lemnul, oamenii muncesc în domeniul forestier și cred că aveau mare nevoie de o zi de sărbătoare precum cea de astăzi. De aceea am decis să venim în întâmpinarea dorințelor cetățenilor de a avea parte de o zi plină de distracție și bună dispoziție. Am avut prezente ansambluri locale, din întreg județul precum și oaspeți de seamă care spre bucuria noastră au acceptat invitația de a fi împreună cu noi la sărbătoarea comunei Lunca Bradului. Acest platou minunat pe care organizăm această sărbătoare cred că i-a bucurat, și cu siguranță s-au bucurat de frumusețea locului.

Rep.: Sunteți mulțumit de cum au decurs lucrurile?

P.V.: Am certitudinea că toți cei prezenți s-au bucurat de o zi minunată, au avut parte atât de un cadru natural splendid cât și de o ofertă artistică și culinară bogată, artiști de seamă precum și tocana de miel, boț cu brânză, balmoș. Cei care le-au gustat s-au declarat extrem de încântați.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE