Share
Home / Primaria Targu Mures / Parcuri reabilitate şi date în folosinţă pe strada Banat

Parcuri reabilitate şi date în folosinţă pe strada Banat

parc 1La finele săptămânii trecute, consilierul personal al primarului, Claudiu Maior, a vizitat parcul de joacă situat pe strada Banat din municipiul Târgu-Mureş.

„Am reabilitat şi aceste parcuri cu fonduri de la bugetul oraşului, astfel că, de acum înainte, locuitorii acestei zone, părinţi, copii, bunici, au unde să-şi petreacă timpul liber. Am amplasat mai multe obiecte de joacă, hinţi, tobogane, precum şi acea uriaşă ciupercă, spre deliciul şi amuzamentul copiilor. Totodată, vreau să atrag atenţia tuturor celor certaţi cu legea şi cu bunul simţ, să nu distrugă obiectele de joacă, deoarece acest parc, ca de altfel toate spaţiile de joacă de pe raza municipiului, sunt monitorizate constant de poliţiştii locali, care vor sancţiona drastic pe toţi cei care distrug şi provoacă pagube în parcurile de joacă”, a declarat Claudiu Maior.

parc 2

La rândul său, Vasile Cerghizan, preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 131 de pe strada Banat, a declarat: „Mulţumim Primăriei municipiului Târgu-Mureş pentru preocuparea de a reda locuitorilor acest minunat parc şi venim, în acelaşi timp, cu mai multe propuneri pentru extinderea funcţionalităţii acestui spaţiu de joacă. Avem 3 parcuri moderne pe această stradă, mă refer la cele două parcuri pentru copii, respectiv unul pentru cei care deţin animale de companie, pe care îi şi invităm, cu această ocazie, să viziteze parcul, adresându-le, totodată, rugămintea de a păstra curăţenia în zonă.”

parc 3

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Standardul de calitate ISO 9001:2015, implementat la Consiliul Judeţean Mureş

Conducerea Consiliului Judeţean Mureş a prezentat vineri, 20 aprilie, cu ocazia unei conferinţe de presă, …

Share
Share