Miercuri seara, CFR-ASA, în sferturile Cupei Ligii FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 458 Vizualizări

Miercuri seara, CFR-ASA, în sferturile Cupei Ligii

În „sfeturile” Cupei Ligii la fotbal, ASA Târgu-Mureș întâlnește miercuri, 7 septembrie, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. „C-tin Rădulescu” din Cluj-Napoca, formația locală CFR. Calificarea în semifinale, singura fază care se dispută cu meciuri tur-retur are loc într-o singură manșă, pe terenul celei mai slab clasate echipe la finalul sezonului trecut. În prima fază a competiției, CFR Cluj a trecut, tot pe teren propriu cu 3-2 de CS U Craiova, după executarea loviturilor de departajare, iar ASA a învins la Mediaș, pe Gaz Metan, cu 2-0, goluri înscrise de Zicu și Feketics.

Startul în actuala ediție a Ligii I a fost dat cu cele două echipe în penalizare de câte 6 puncte. Clujenii au obținut două victorii și trei rezultate de egalitate, dar se mențin doar pe locul 12, cu un plus de 4 puncte. De cealaltă parte, mureșenii nu au reușit niciun punct și ocupă penultimul loc, tot cu -6, cu 4 mai multe decât ACS Poli Timișoara, care a început campionatul cu un handicap de 14 puncte. Ținând cont de toate aspectele, formația clujeană este favorită certă pentru calificarea în semifinale. În ediția trecută a Ligii I, CFR a învins în retur cu 1-0, după ce la Târgu-Mureș a fost 0-0, iar în ediția actuală cele două se vor întâlni pe Trans-Sil în etapa a XI-a, programată pentru data de 1 octombrie.

În cadrul „sferturilor” Cupei Ligii Adeplast, tot miercuri, de la ora 18.00 se întâlnesc ACS Poli Timișoara și Concordia Chiajna, iar joi de la ora 20.30 va avea loc întâlnirea FC Botoșani – Steaua. Partida dintre Astra Giurgiu și Dinamo a fost amânată pentru data de 9 octombrie.

 

Modificări în lotul ASA

În pauza datorată partidei reprezentativei României cu Muntenegru, lotul ASA a suferit câteva modificări. În urma despărțirii de portarul Eduard Stăncioiu, transferat la Steaua, conducerea clubului a reușit să aducă în locul acestuia un alt portar experimentat, liber de contract. Acesta este portughezul Joao Pedro Mingote Ribeiro, în vârstă de 36 de ani și se speră să i se obțină drept de joc până la ora partidei cu CFR. Pedro Mingote a evoluat la mai multe echipe din țara sa natală, Leiria, Naval, Ovarense, Moreirense și Lousada, dar este un jucător foarte cunoscut în campionatul României, evoluând în ultimele sezoane la Pandurii Târgu-Jiu.

O altă modificare în componența lotului ASA este despărțirea de jucătorul Raul Costin, cu care s-a ajuns de comun acord la rezilierea contractului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE