Cinci medalii la competiția de juniori mici a popicarilor Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 141 Vizualizări

Cinci medalii la competiția de juniori mici a popicarilor

La sfârșitul săptămânii, arena de popice Electromureș Romgaz din Târgu-Mureș a găzduit competiția naționalã rezervată copiiilor între 10 și 14 ani. Competiția inițiată și finanțată de Ministerul Tineretului și Sportului prin Federația Română de Popice, având ca scop valorificarea aptitudinilor individuale într-un sistem organizat de competiție a juniorilor mici, care să asigure formarea de noi performeri a reunit la start 55 de sportivi din toată țara, băieți și fete. Mureșenii au fost prezenți cu 13 fete și 7 băieți, antrenați de Orosz Istvan și Seres Jozsef. Aceștia au câștigat cinci medalii, dintre care două de aur, două de argint și una de bronz.

Cele două medalii de aur le-au obținut Szöcs Tamás la juniori U12 și Benke Zoltán la Juniori U14. Primul a fost urmat pe podium de colegul său Ferencz Botond, care a cucerit argintul. Celelalte două medalii au fost obținute de fete. La 12 ani Fancsali Jessica a urcat pe treapta a doua a podiumului, după Daria Marin, de la Conpet Petrolul Ploiești și a fost urmată de colega sa Nemethi Henriett, câștigătoarea medaliei de bronz.

Dovada importanței pe care o dă încercarea relansării acestei discipline a fost prezența la festivitatea de premiere a președintei Federației Române de Popice Maria Popescu, a secretarului general Constantin Ioan Stamatescu, dar și din partea clubului mureșean, reprezentat de vicepreședintele Clubului Sportiv Electromureș, Matilda Antal. Aceștia au fost cei care au oferit sportivilor clasați pe podium diplomele, cupele și medaliile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE