Distincţii pentru cei mai buni contabili Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 731 Vizualizări

Distincţii pentru cei mai buni contabili

111Contabilii profesionişti din judeţul Mureş vor sărbători miercuri, 21 septembrie, de la ora 15.00, în sala de conferinţe a Hotelului “Grand” din Târgu-Mureş, Ziua Naţională a Contabilului Român, în cadrul unui eveniment organizat de Corpul Experţilor Contabili şi ContabililorAutorizaţi din România (CECCAR) – Filiala Mureş.

CECCAR – 95 de ani de existenţă

Potrivit preşedintelui CECCAR Mureş, ec. Dănilă Buculeu, sărbătoarea bifează cea de-a XII-a ediţie, prilej cu care vor fi acordate diplome şi distincţii, iar cele mai bune societăţi din domeniu vor fi premiate. “Evenimentul este sărbătorit în mod unitar în toată țara sub patronajul filialelor CECCAR pentru promovarea imaginii, intereselor şi rolului contabilului într-o economie de piaţă concurențială. Sunt așteptați alături de membrii CECCAR beneficiarii serviciilor lor, directori economici, directori financiari, contabili șefi sau responsabili cu activitățile economice, precum și invitaţi de seamă din instituţiile publice. Cu această ocazie se vor acorda diplome şi distincţii societăţilor de expertiză contabilă şi contabilitate membre CECCAR nominalizate în Topul local al celor mai bune societăţi”, a subliniat ec. Dănilă Buculeu.

De asemenea, preşedintele CECCAR Mureş a mai precizat că “manifestările ediţiei din acest an a Zilei Naţionale a Contabilului Român se vor desfăşura sub egida ”CECCAR – 95 ani de existență” aniversare dedicată împlinirii a 95 ani de la constituirea organizației profesionale CECCAR, eveniment deosebit din viața profesiei contabile.”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE