Home / Invatamant / Bobocii UMF Târgu-Mureș, pentru prima dată la SMURD

Bobocii UMF Târgu-Mureș, pentru prima dată la SMURD

Distribuie

Liga Studenților din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș organizează, în perioada 24 septembrie – 2 octombrie, ediția a doua proiectului „Săptămâna bobocilor”, ce își propune să-i ajute pe proaspeții studenți să se integreze mai ușor, să interacționeze între ei și să înțeleagă că nu sunt singuri, ci au alături sute de tineri ambițioși și perseverenți cu cel puțin un obiectiv comun: dorința de a deveni medici.

Anul trecut, bobocii au luat parte la competiții sportive, au socializat, s-au jucat diverse jocuri și n-au lipsit, bineînțeles, surprizele. Dacă după această experiență vor și mai mult și își doresc să se dezvolte, atunci sunt așteptați să se înscrie în Liga Studenților, organizație care își propune să-i ajute pe studenți să crească și să se dezvolte pe plan universitar și personal. Potrivit organizatorilor, activitățile vor debuta în această sâmbătă, la ora 18.00, la Frog. Va fi o seară de socializare pentru bobocii care vin mai devreme la Târgu-Mureș, având în vedere că miercuri, 28 septembrie, vor începe cursurile la UMF. Duminică, la ora 15.00, bobocii sunt invitați la o mică excursie la Zoo. Plecarea se va face din fața Căminului studențesc nr. 2. Luni, la ora 15.00, bobocii vor face un tur al orașului, iar seara sunt invitați la karaoke, în Clubul Presei. Ziua de marți este dedicată turului Universității, activitate care începe la ora 15.00, iar seara va fi dedicată Cercetașilor. Miercuri, tinerii vor luat parte, de la ora 17.00, la International Food and Drinks, pe terasa Grădinii Botanice, iar seara se va organiza o petrecere, în Clubul Presei. Joi, la ora 11.00, bobocii vor avea ocazia să viziteze Centrul de Simulare din cadrul SMURD Târgu-Mureș, unde vor lua parte la un curs de bază. Ulterior, tinerii vor fi introduși în atmosfera festivalului studențesc „Medifun”, singurul festival făcut de mediciniști pentru mediciniști. În aceeași zi, la ora 19.00, vor lua parte la o prezentare a organizațiilor studențești. Vineri, la ora 11.00, va avea loc Târgul Bobocilor, în fața Universității, iar sâmbătă va fi din nou petrecere.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Întâlnire cu părinții în cadrul campaniei „Familia – partener în lupta împotriva drogurilor”

Distribuie Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” din Târgu Mureș a găzduit marți, 26 martie 2024, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.