Prevenirea victimizării minorilor în atenția polițiștilor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Prevenirea victimizării minorilor în atenția polițiștilor

 

Marți, 27 septembrie, în cadrul ”Săptămânii prevenirii criminalității”, ediția a XI-a, eveniment organizat de Inspectoratul de Poliție Județean ( IPJ) Mureș, se vor desfășura acțiuni pe tema ”Prevenirii victimizării minorilor”. În intervalul orar 10.00 – 11.00, sala de consiliu din incinta IPJ Mureș va găzdui o întâlnire cu specialişti în educaţie rutieră pe bicicletă din Ungaria şi Austria, aflaţi în schimb de experienţă la Fundaţia Comunitară Tg-Mureş în Proiectul „Academia Velo” şi susţinerea unei prezentări privind activităţile IPJ Mureş în domeniul educaţiei rutiere.

Între orele 1200 – 1500, la Ceasul Floral din centrul municipiului, sunt programate o serie de activităţi dedicate copiilor, prezentarea autospecialelor şi a structurilor de interes pentru public,  autospeciale rutiere, motocicleta, laborator criminalistic, activităţi interactive pentru copii cu oferirea de premii. Potrivit organizatorilor, acțiunile vor viza și promovarea Telefonul Copilului alături de DGASPC, vor fi împărtășite mesaje din partea reprezentanților de la Agenția națională împotriva traficului de persoane, Centrul regional de prevenire, de evaluare și consiliere antidrog, şi Organizația Salvaţi Copiii, filiala Mureș. În paralel, se vor organiza peste 90 de activităţi în şcoli şi grădiniţe din judeţ pe tema victimizării minorilor, cu accent pe prevenirea dispariţiilor.

”Săptămâna prevenirii criminalității” este o manifestare simbol a Poliţiei Române, cu scopul de a sensibiliza populaţia cu privire la importanţa prevenirii criminalităţii şi la necesitatea adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale, dar şi sublinierea importanţei parteneriatului cu autorităţi/instituţii/ONG-uri şi cetăţeni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE