Alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Sovata, sistată miercuri, 28 septembrie Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 253 Vizualizări

Alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Sovata, sistată miercuri, 28 septembrie

111E.ON Distribuţie România a finalizat o importantă lucrare de investiţii în oraşul Sovata care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de circa 1,5 kilometri.

Pentru a realiza cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, alimentarea cu gaze naturale a  oraşului Sovata va fi sistată, miercuri, 28 septembrie a.c., de la ora 8.00, pe următoarele străzi: Trandafirilor, Ghera, Liniştei, Răchitei, Privighetorii, Ghioceilor, Pârâului, Stejerişului, Lacului, Maistrului, Rozelor, Bradului, Cireşelului, Libertăţii, Aleea Lacului, Vulturului, Câmpul Mic, Soarelui,Stâna de Vale, Arinului, Stelelor, Tivoli, Cartierul Florilor şi Verii.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se face cel mai probabil începând cu ora 17.00. „Solicităm consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, se arată într-un comunicat de presă.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265-200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE