Doi debutanți la ASA în prima victorie de „afară” FC Municipal
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 373 Vizualizări

Doi debutanți la ASA în prima victorie de „afară”

În ultimele zile echipa de fotbal ASA Târgu-Mureș a reușit să transfere patru noi jucători. Doi dintre aceștia au evoluat în partida de duminică, în care ASA a obținut primele puncte din deplasare, 1-0 la ACS Poli Timișoara. Unul dintre cei doi debutanți a fost tocmai autorul singurului gol al partidei. Acesta este atacantul Ciprian Rus, care s-a aflat pe banca mureșenilor și în partida pierdută de ASA pe teren propriu în etapa precedentă cu 0-2 în fața formației Astra Giurgiu. Ciprian Rus are 25 de ani, este născut în Arad și a jucat până a fost transferat la ASA la UTA Bătrâna Doamnă. El a adus cele 3 puncte noii sale echipe după ce a finalizat din fața porții o acțiune personală a lui Romeo Surdu.

Titularizarea lui s-a dovedit astfel o mutare inspirată a antrenorului Dan Alexa, la fel ca și aceea a fundașului Aaron Netzer. Acesta este unul dintre cei doi jucători din Israel cu pașaport românesc sosiți la echipa mureșeană în ultimele zile, ambii în vârstă de 23 de ani.

Aron Netzer este fundaș central, are 1,90 m și a evoluat ultima dată la formația Hapoel Nir Ramat Hasharon, aflată pe locul 3 (din 16) după 5 etape, cu 8 puncte. Al doilea jucător venit din Israel este mijlocașul Yuval Zvi Iacobovici, de 1,72 m, jucător care vine de la formația Maccabi Petach Tikva, care ocupă locul 11, cu 4 puncte.

Al patrulea jucător venit este atacantul Marvin Schieb, atacnt de 20 de ani care a evoluat de 11 ori în tricoul formației clujene Universitatea, 10 în Liga II și o prezență în Cupa României.

Partida cu CFR Cluj se anunță una foarte dificilă, adversara venind după un parcurs care ar fi plasat-o fără cele 6 puncte de penalizare pe loc de play-off, dar și pentru o revanșă după eliminarea din sferturile Cupei Ligii, în care ASA s-a calificat în urma loviturilor de departajare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE