Recomandări pentru îngrijirea părului în acest anotimp Beauty
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 185 Vizualizări

Recomandări pentru îngrijirea părului în acest anotimp

Odată cu apropierea sezonului rece, apar şi problemele legate de întreţinerea părului. Obişnuit cu sezonul cald, părul nostru va deveni fragil de-a lungul sezoanelor răcoroase, motiv pentru care va avea nevoie de atenţie în plus, pentru a-şi redobândi sau pentru a-şi menţine supleţea, sănătatea şi strălucirea, scrie CSID.
Un sfat foarte simplu, este să purtaţi o pălărie atunci când vă aflaţi afară deoarece fereşte părul de de vânt sau ploaie. O modalitate foarte bună de a evita deranjarea coafurii constă în înfăşurarea părului într-o eşarfă de mătase înainte de a pune pe cap pălăria.
O modalitate foarte bună de a domoli firele rebele, statice, este de a utiliza un produs bun de styling şi protecţie atunci când vă uscaţi părul. De asemenea, este important să utilizaţi un produs pe păr înainte de a-l îndrepta sau de a folosi ondulatorul pentru a crea bucle.
În timpul lunilor reci este recomandat să vă trataţi părul o dată pe săptămână, cu ajutorul unui tratament extrem de hidratant, precum măştile cu avocado sau ulei de cocos şi argan. Este importantă protecţia părului în special în sezonul rece, atunci când acesta tinde să se deterioreze din cauza temperaturilor scăzute. O altă alternativă este să aplicaţi puţin ulei hidratant pe păr imediat după spalare şi să lăsaţi puţin părul într-un prosop, după care să îl uscaţi cu atenţie. Spălatul părului trebuie să fie redus la un nivel relativ minim, de-a lungul sezonului rece, în jur de două-trei ori pe săptămână. Acest lucru va preveni părul de la uscarea extremă. De asemenea, întotdeauna asiguraţi-vă că vă uscaţi părul înainte de a părăsi casa (nu numai pentru că vă veţi alege cu o răceală), dar umezeala din păr combinat cu aerul rece va degrada şi mai rău firul de păr, făcându-l mai fragil şi uscat. Tăierea regulată a vârfurilor părului este o modalitate foarte bună de a menţine părul într-o stare de sănătate pe timpul lunilor de toamnă. Odată ce vârfurile despicate vor fi eliminate, acest lucru le va împiedica să se extindă, astfel încât să deterioreze părul pe întreaga lui lungime.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE