Palatul Cotroceni va fi iluminat în roz pentru a marca Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 258 Vizualizări

Palatul Cotroceni va fi iluminat în roz pentru a marca Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân

Palatul Cotroceni va fi iluminat în roz, sâmbătă seară, pentru a marca Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului de sân, anunţă Administraţia Prezidenţială, conform News.ro. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, „în semn de solidaritate şi empatie cu femeile care suferă de cancer mamar”, sâmbătă, începând cu ora 19.30, Palatul Cotroceni va fi iluminat în roz, culoare care simbolizează lupta împotriva cancerului de sân.
Administraţia Prezidenţială spune că prin această iniţiativă se alătură instituţiilor care promovează importanţa prevenţiei şi depistării precoce a cancerului de sân, a doua cea mai frecventă formă de cancer în România. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, o treime din cancere sunt prevenibile, iar jumătate din decese ar putea fi evitate.
România înregistrează deficienţe în ceea ce priveşte rata de supravieţuire a bolnavilor de cancer, una dintre cauze fiind faptul că boala este depistată când deja se află într-un stadiu avansat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE