Home / Monden / Raisa Moscviciov, „diamantul” de la Next Star

Raisa Moscviciov, „diamantul” de la Next Star

Distribuie

111Târgumureşeanca Raisa Moscviciov s-a calificat joi, 29 septembrie, în finala de popularitate a emisiunii-concurs Next Star, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Comparată cu un diamant la apariţia sa pe scenă, artista în vârstă de 12 ani nu a dezamăgit, având o prestaţie care s-a ridicat la nivelul competiţiei, însă lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, micile ezitări ale cântăreţei fiind decisive pentru verdictul final, trei din cei patru juraţi oferind câte o steluţă roşie, şi doar unul steluţa verde.

Cuvinte frumoase din partea juraţilor

Tânăra solistă a interpretat piesa „Cheap thrills” (Sia), alături de Matteo, ambiţia şi talentul Raisei fiind apreciate de toţi cei patru juraţi, care au îndemnat-o să persevereze şi să exerseze mai mult. „Indiferent ce ai face în viaţă, sunt sigur că o să reuşeşti. Asta pentru că eşti un copil care de la vârsta de 11 ani ai luat viaţa în piept, ai plecat de lângă părinţii tăi, studiezi. E foarte important asta. La cât eşti de frumoasă şi la cât este de ambiţioasă, cu siguranţă vei reuşi. Ai nevoie de mult mai mult studiu, nu doar un an de zile”, a afirmat Pepe. „Frumoasă, îmbrăcată foarte frumos de scenă, se simţea bine pe scenă, nu avea trac. A cântat binişor şi a şi dansat un sincron cu trupa. Din punctul meu de vedere, este un concurent care trebuie să ajungă în finala seriei”, a mărturisit Dorian Popa, singurul jurat care a apreciat evoluţia Raisei cu steluţă verde. „Mai sunt lucruri de perfecţionat. În spatele steluţei mele se ascunde o notă bună, vreau să precizez lucrul acesta. Ne bucurăm că te-am avut în această seară la Next Star şi că ne-ai bucurat cu prezenţa ta”, a spus Alina Eremia. „Noi suntem aici să vânăm greşelile. O să reuşeşti cu siguranţă. Un pic mai mult studiu”, a afirmat CRBL.

112

„Sunt foarte emoţionată”

În prezent, Raisa Moscviciov locuieşte la Bucureşti, unde învaţă la Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuţă” şi în paralel urmează cursuri de canto. „Sunt foarte emoționată. Mă gândesc cu drag la toți prietenii mei din Târgu-Mureș și sunt sigură că vor fi alături de mine. De fapt, la acest concurs eu reprezint Târgu-Mureșul și pe toții copii de vârsta mea. Aș fi fericită să trec în etapa următoare și să le arăt tuturor că la Târgu-Mureș sunt mulți copii talentați”, a declarat Raisa Moscviciov.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferința de diseminare și promovare a Proiectului Correctional la Penitenciarul Târgu Mureș

Distribuie Penitenciarul Târgu Mureș a organizat joi, 28 martie, conferința de diseminare și promovare a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.