Terapia care ne redă echilibrul fizic și emoțional Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Terapia care ne redă echilibrul fizic și emoțional

La Târgu-Mureș, va avea loc sâmbătă, 22 octombrie, între orele 10.00-18.00, un curs de inițiere în terapia de autovindecare Reiki, susținut de către terapeutul Dan Cismaș. Specialiștii susțin prin intermediul acestei terapii terapeutul doar îndrumă şi oferă suportul energetic, dar numai beneficiarul terapiei se poate vindeca dacă înţelege, îşi asumă cauza bolii şi îşi schimbă modul de viaţă. Vindecarea vine din interior şi reprezintă încununarea cu succes a eforturilor de a reveni pe calea armoniei.

Potrivit specialiștilor, terapia reinstituie bunăstarea fizică, mentală, emoţională şi profesională. „Terapia Reiki calmează stresul și tensiunea, relaxează muşchii și eliberează presiunea mentală/emoțională. Totodată, poate reduce durerea şi iritaţiile, poate ajuta „topind” blocajele mentale negative la persoane de toate vârstele. Reiki poate ajuta la protejarea facultăților noastre mental-emoționale de la a reacţiona emoţional negativ sub influenţele dăunătoare şi în faţa unor situații defavorabile. Ea aduce claritate minţii şi fermitate în decizii. Creează încrederea în sine şi capacitatea de a face cel mai mult din ceea ce avem de făcut. Reiki ajută mintea să devină mai sclipitoare și te poate ajuta să vedea cu mai multă claritate. Reiki poate ajuta relaţiile. Face o treabă uimitoare la a readuce dragostea, acceptarea şi înţelegerea. Accentuează dezvoltarea intuiţiei noastre sau al şaselea simţ şi adânceşte conştiinţa noastră spirituală. Pentru cei care au o înclinatie spirituală vor experimenta un avans uimitor al dezvoltării spirituale prin tratamente regulate Reiki”, a afirmat terapeutul Dan Cismaș.

Obiectivele cursului
Obiectivele cursului sunt învățarea folosirii terapiei în autotratament și tratarea altora, îmbunătățirea minții și a corpului, răspândirea ușurinței cu care se practică și încurajarea celorlalți de a trata folosind mâinile. „După ce veți participa la acest curs, veți beneficia în continuare de susținerea mea de-a lungul practicii voastre prin întâlniri de lucru, dialogul pe e-mail sau telefon în cazul nelămuririlor care pot să apară. Veți putea continua această serie de cursuri până la obținerea nivelului de maestru.Toti participanții vor fi capabili să-și facă autotratament și să-i ajute pe cei din jur pentru diferite afecțiuni”, a precizat Dan Cismaș. Detalii suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0743-792.465 sau la adresa de e-mail: dan.cismas@gmail.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE