Avântul a părăsit Cupa României Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Avântul a părăsit Cupa României

Într-o partidă din cadrul fazei a IV-a a Cupei României la fotbal, ultima înaintea intrării echipelor din Liga I în competiție, Avântul Reghin a pierdut marți cu scorul de 0-3 (0-1) întâlnirea susținută pe teren propriu cu divizionara secundă Olimpia Satu Mare. Au înscris Pană (min. 38-11m), Heil (min 53) și Faur (min. 90+2-11m). Prima repriză a fost una relativ echilibrată, în care diferența dintre cele două eșaloane a fost prea puțin evidentă. Avântul a avut inițiativa, dar nu a reușit să pună în pericol poarta sătmărenilor. Aceștia au avut o bună ocazie de a deschide scorul în minutul 29, dar nu au reușit acest lucru decât în urma unui penalty discutabil. Faur a scăpat pe contraatac printre doi fundaşi și a fost faultat de portarul Husar ieşit la întâlnire, dar acesta a respins mingea. Pană a fructicicat cu siguranță și echipa din liga secundă a intrat la pauză în avantaj.

Pragmatismul și experiența, de partea oaspeților

La puțin timp după reluare, sătmărenii și-au dublat avantajul în urma unei lovituri de colț executată de Pană și transformată de Heil cu o lovitură de cap, jucător trecut pe la ASA Târgu-Mureș, la fel ca și alți câțiva componenți ai lotului sătmărenilor, printre care se află și Mihai Onicaș. Mureșenii au încercat să revină în joc, dar plusul de experiență și pragmatismul și-au spus cuvântul. Deși în minutul 81 Krausz de la Olimpia a văzut al doilea galben și și-a lăsat echipa în inferioritate, oaspeții au fost cei care au mai avut câteva oportunități de a încheia conturile. Scorul final a fost stabilit în minutele de prelungire prin Faur, tot din lovitură de pedeapsă, în urma căreia s-a restabilit egalitatea numerică. La faza care a adus golul trei, Adrian Luca a fost eliminat direct pentru un fault în careu în calitate de ultim apărător. Reghinenii părăsesc astfel competiția înaintea confruntării cu o echipă de pe prima scenă.

Antrenorul Vili Stoica a folosit următoarea formație: Husar- Inţa (’55 Ciprian Gliga), Dumbrăvean, Merdariu, Sîplăcan, R. Gabor, P. Luca, Sbârcea (’46 A. Luca), Truţa, Stavilă (’66 Dezsi), Murar

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE