Percheziţii la persoane bănuite de tăinuire Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 748 Vizualizări

Percheziţii la persoane bănuite de tăinuire

111Polițiștii din Mureș au efectuat miercuri, 5 octombrie, 5 percheziţii în judeţele Mureș și Harghita, la locuințele a două persoane bănuite de tăinuire și contrafacerea seriei de identificare de pe ATV- uri. Au fost ridicate două ATV-uri și 23 de contracte de vânzare-cumpărare pentru ATV- uri.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, activităţile au vizat locuințele unui bărbat de 43 de ani din Sovata, judeţul Mureş, şi a unuia de 37 de ani din judeţul Harghita, bănuiţi de comercializarea de ATV-uri, deşi cunoşteau faptul că provin din comiterea infracţiunii de furt. „La percheziţii au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita. Poliţiştii au ridicat pentru cercetări două ATV-uri, în valoare totală de aproximativ 20.000 de euro. În urma percheziţiilor, au fost ridicate și 23 de contracte de vânzare-cumpărare pentru ATV – uri, încheiate în perioada 2013 – 2016. Faţă de bărbatul din Sovata, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire”, se arată în comunicat.

Ulterior, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara a dispus faţă de acesta, luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE