Péter Ferenc, mesaj „cu dedicaţie” pentru Dorin Florea Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 551 Vizualizări

Péter Ferenc, mesaj „cu dedicaţie” pentru Dorin Florea

222Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a declarat miercuri, 5 octombrie, în timpul conferinţei cu tema „Summitul de Integritate pentru Prosperitate”, găzduită de Sala Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş, că succesul economic al unui judeţ este condiţionat de existenţa unui parteneriat viabil între Consiliul Judeţean şi primăria municipiului reşedinţă de judeţ.

„Continuitatea, şi în administraţia publică este un lucru foarte esenţial. Dacă ne uităm puţin pe harta României unde au fost zone de succes în investiţii a existat continuitate. Şi mai este un lucru foarte interesant, în toate judeţele care au acum o creştere economică mare preşedinţii Consiliilor Judeţene şi primarii municipiilor reşedinţă de judeţ sunt în relaţii foarte bune. Cel puţin dacă ne gândim la judeţele din jur şi cred că aceasta e şi ideea de continuitate şi de relaţii de parteneriate făcute între Consiliile Judeţene şi municipiile reşedinţă de judeţ, pentru că numai în aşa fel se poate ajunge la un rezultat foarte bun”, a afirmat Péter Ferenc.

UPDATE

Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureş a remis un drept la replică în cursul zilei de luni, 10 octombrie, pe care îl redăm integral, în rândurile de mai jos:

„Ca urmare a materialului publicat pe pagina online a cotidianului Zi de Zi, in data de 10 octombrie 2016, cu titlul: Péter Ferenc, mesaj „cu dedicaţie” pentru Dorin Florea, Biroul de presa al municipiului face urmatoarele precizari: Eforturile Primariei municipiului Tirgu Mures s-au canalizat mereu inspre a gasi un mod de colaborare cu institutiile, evitand situatiile care sa aduca atingere cetatenilor. Primaria municipiului Tirgu Mures, prin primarul dr. Dorin Florea nu s-a implicat niciodata in treaba vreunei alte institutii. In schimb, daca unii politicieni de pe margine nu ar fi atât de „activi”, suntem absolut convinsi ca s-ar gasi multe de facut, inclusiv atragerea investitorilor, ce nu gasesc propice afacerilor lor, mediile conflictuale.”

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE