Home / FC Municipal / ASA remizează la Voluntari, un joc departe de Liga I

ASA remizează la Voluntari, un joc departe de Liga I

Distribuie

În penultima etapă a turului Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a obținut prima remiză a sezonului, 1-1 în deplasarea de la FC Voluntari. Au înscris Bălan (min. 34), respectiv Morar (min.48).

De la partida disputată între două echipe aflate în subsolul clasamentului, nu se aștepta nimeni la mare lucru. Coman a trims un șut în minutul 10, dar imprecis. ASA a replicat printr-o acțiune încheiată cu un șut al lui Gabi Mureșan, tot fără rezultat. Ilfovenii sunt mai prezenți în ofensivă, dar șuturile lui Voduț, Bălan sau Marinescu nu aduc real pericol la poarta lui Mingote. În minutul 28 un șut periculos al lui Surdu pune în gardă apărarea gazdelor. În minutul 36 aceștia au reușit să replice cu un gol venit în urma unei faze care nu anunța mare lucru. La un fault comis în minutul 34 de Dobrosavlevic la aproape 30 de metri de poartă, acesta vede un cartonaș galben, iar ilfovenilor le-au luat aproape două minute să execute lovitura liberă. După cele aproape două minute de pregătiri, Bălan a transformat în urma unui șut pe colțul portarului, la care Mingote doar a îngenunchiat. ASA a încercat să iasă la joc, dar nu a reușit să lege mai mult de două pase. A avut totuși o bună ocazie de a restabili egalitatea la o lovitură liberă executată din marginea terenului în minutul 43 de Morar, când mingea trimisă cu efect a lovit bara. Ilfovenii intră la pauză cu un avantaj minim, dar meritat după aspectul jocului.

Egalarea rapidă aduce prima remiză

La puțin timp după reluare, în minutul 48 ASA reușeșete egalarea cu o fază asemănătoare cu cea de la primirea golului. Costin Lazăr i-a pus un cot lui Candrea, iar Morar a trimis aproape de vinclu mingea trimisă din lovitură liberă, tot un gol care i se poate reproșa portarului Dragoș Balauru de această dată, fost portar al mureșenilor, care era pe acel colț. Jocul continuă modest, fără mari realizări, departe de ce se așteaptă de la Liga I. Mingote se revanșează, intervine în minutul 58 la Voduț, apoi la un nou șut al lui Bălan. ASA se mulțumește cu punctul, nu prea contează în atac, iar ilfovenii nu au consistență și clarviziune în acțiunile ofensive. Partida se încheie cu o remiză care nu avantajează niciuna din echipe, cu minute confuze și câte o fază care doar putea deveni periculoasă de fiecare parte în minutele de prelungire.

Au evoluat formațiile:

FC Voluntari: Balauru- Coman (46 Filipov), Balaur, Maftei, Acsinte, Novac (67 Căpățână), Cernat, Lazăr, Marinescu, Bălan, Voduț (81 G. Deac)
ASA: Mingote- G. Matei, Dobrosavlevici, Cordoș, Mendy (65 Ciolacu), Candrea, G. Mureșan, Ursu (46 Iakobovici), Surdu, Zicu (75 Netzer), Morar


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Carduri sociale de alimente și mese calde. Cum pot fi obținute și care sunt categoriile de beneficiari?

Distribuie Persoanele defavorizate din Municipiul Târgu Mureș care beneficiază de tichete sociale electronice pentru alimente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.