Posturi scoase la concurs, la Poliția mureșeană Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 470 Vizualizări

Posturi scoase la concurs, la Poliția mureșeană

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş scoate la concurs în vederea încadrării din sursă externă, 2 posturi vacante în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul inspectoratului.

Până la data de 23 octombrie, toţi cei care doresc să se înscrie la concursul de încadrare directă, pot opta pentru 2 posturi de specialişti, ofiţer de poliţie – inginer de sistem şi agent de poliţie – administrator reţea, potrivit informațiilor furnizate de Biorul de presă al instituției.

Înscrierea candidaţilor se face personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, situat în Tîrgu Mureş, strada Borsos Tamas, nr. 16, Serviciul Resurse Umane, în perioada 19 – 22 octombrie 2016, în intervalul orar 10.00 – 15.00 şi duminică, 23.10.2016, în intervalul orar 09:00 – 12:00.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 26 noiembrie 2016 şi va consta într-un test de tip grilă, elaborat de Comisia Centrală de Concurs din cadrul IGPR, din tematica şi bibliografia recomandată.

Rezultatele fiecărei etape se vor afişa la sediul inspectoratului, precum şi pe pagina de internet: www.ms.politiaromana.ro.

Date suplimentare se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, la nr. de telefon 0265/202.412. Mai multe informaţii despre condiţiile de participare, tematica şi bibliografia, precum şi documentaţia necesară dosarului de înscriere pot fi găsite pe site-ul inspectoratului, la Secţiunea Carieră/Posturi scoase la concurs   (https://ms.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE