Handbalistele mureșene revin pe podium Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 394 Vizualizări

Handbalistele mureșene revin pe podium

În partida din cadrul etapei a V-a a Dviviziei A la handbal feminin, SC Mureșul Târgu-Mureș a învins duminică după masă pe teren propriu cu 34-23 (18-12) formația argeșeană Dacia Mioveni. Partida a fost controlată cu autoritate de echipa mureșeană, care s-a desprins practic decisiv încă din prima repriză. Dacă în jocurile trecute reușeau să puncteze doar jucătoarele din sextetul de start, uneori acestea fiind în teren aproape pe durata întregilor partide, de această dată, în fața mult mai modestei echipe din Mioveni au intrat în teren toate jucătoarele de pe bancă, toate reușind să-și treacă numele pe lista marcatoarelor. Mureșencele s-au concentrat din start și au reușit rapid desprinderea.

 

Vervă și galop de sănătate în partea a doua

Cele șase goluri luate la pauză s-au dovedit decisive. Cu toate acestea, argeșencele au reușit în câteva rânduri să se apropie la doar trei goluri pe parcursul reprizei secunde. Apărarea a dat în unele momente semne de slăbiciune și în acea perioadă aproape fiecare șut la poarta Andreei Petruneac a însemnat gol în contul oaspetelor. Pofta de jos a Alinei Moloci și eficacitatea Anei Deac au fost decisive, ele oferind deseori și mingi utile, valorificate în gol de către jucătoarele din echipa condusă de pe bancă de Georgeta Alina Bucin. Spre finalul partidei oaspetele au manifestat o cădere fizică, dar și diferența de pe tabelă le-a descurajat în a mai spera la o revenire, lucru valorificat din plin de către mureșence, care în ultimele minute au zburdat pe teren, mărind diferența la peste 10 goluri. Cu această victorie, Mureșul urcă pe locul 3 al clasamentului, cu 9 puncte din patru partide, la 3 în spatele primelor două clasate, CS Universitatea Reșița și Național Brașov, singurele care au obținut victorii pe linie. Cu reșițencele au jucat deja, întâlnirea aducând și singurul eșec al mureșencelor, dar echipa brașoveană va fi următoarea adversară, duminică, 30 octombrie, în Sala Sporturilor „Dumitru Colibași” din orașul de sub Tâmpa.

Marcatoarele pentru SC Mureșul au fost: Moloci 8, Deac 7, Serediuc 4, De Oliveira 4, Stîngu 3, Manole 2, Rad 2, Bab 1, Farcaș1, Bornete 1, Demeter 1.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE