Cei mai buni la orientare turistică Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 164 Vizualizări

Cei mai buni la orientare turistică

 

În acest sfârșit de săptămână s-a încheiat la Ibănești „Concursul de Orientare Turistică” organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureş. Activitatea s-a aflat la cea de-a VI-a ediție și s-a bucurat de o participare numeroasă și entuziastă și în acest an.

Proba de concurs a constat în parcurgerea unui traseu marcat, într-o zonă împădurită, departajarea concurenţilor făcându-se în funcţie de numărul de posturi descoperite şi de timpul obţinut. Au existat două categorii, elevi și studenți, juriul desemnându-i câștigători pe Gliga David Sabin, locul I, Chirteș Alin locul II, Gliga Robert locul III.

La categoria Studenți de locul I s-a bucurat Lungu Ștefan – UMF Tîrgu Mureș, locul II i-a revenit lui Bugnar Ioan – Univ. Dimitrie Cantemir Tîrgu Mureș, iar locul III a mers către studentul Bordea Ioan Eugen – Univ. Dimitrie Cantemir.

Potrivit organizatorilor, tuturor concurenților le-au fost acordate diplome de participare, iar câștigătorii au fost recompensați de organizatori cu premii constând în articole sportive specifice.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE