Cum ajută meditația la slăbit Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 298 Vizualizări

Cum ajută meditația la slăbit

Pentru o siluetă perfectă este nevoie să adoptăm un stil de viaţă sănătos, o alimentaţie echilibrată, odihnă şi activitate fizică regulată. Pe lângă toate acestea, starea psihologică bună este motorul care te duce pe drumul spre un trup de invidiat, scrie One.ro.
Potrivit cercetătorilor americani, meditaţia ajută enorm atunci când vorbim despre pierderea în greutate. Oamenii de ştiinţă de la Vanderbilt University School of Medicine au descoperit că prin practicarea meditaţie zona cerebrală legată de impulsivitate este mai puţin stimulată şi că pofta de a ronţăi ceva, provocată de tulburări emoţionale, este mai scăzută. Astfel, meditaţia alături de tehnici precum: yoga, tai-chi, qi-gong, luptă împotriva obezităţii şi excesului de greutate. Meditaţia practicată zilnic permite controlarea emoţiilor aducând cu sine o stare psihologică bună care favorizează pierderea în greutate. Cercetătorii au observat că aşa-numita meditaţie a „conştiinţei depline”, o tehnică budistă ce constă în concentrarea atenţiei pe momentul prezent, s-a dovedit deosebit de promiţătoare.
“Dacă toată lumea ar practica meditaţia, farmaciile s-ar putea desfiinţa”, spunea unul dintre fondatorii conceptului de yoga şi se pare că are mare dreptate. Ca un bonus, meditaţia pare să calmeze simptomele anxietăţii şi depresiei la fel de bine ca antidepresivele.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE