”Halloween Cinema”, proiect  pentru liceenii reghineni Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 416 Vizualizări

”Halloween Cinema”, proiect pentru liceenii reghineni

Echipa YouthBank Reghin vine în sprijinul tinerilor cu un nou eveniment  menit să adune fonduri pentru liceeni reghineni cu ajutorul filmului, grație proiectului ”Halloween Cinema”. ”Te-ai gândit vreodată că petrecerile tematice de Halloween au loc în fiecare an și ai vrea și altceva? Ei bine, echipa YouthBank Reghin invită publicul larg să vizioneze o serie de filme de groază care, probabil sunt pe placul lor și al prietenilor, așa că îi așteptăm în număr cât mai mare. Filmele vor putea fi văzute luni, 31 octombrie, și marti, 1 noiembrie, la Casa de Cultură a Tineretului ”George Enescu” din Reghin iar pretul biletului va fi de 10 lei.Toate veniturile vor intra în fondul YouthBank Reghin, care va fi folosit pentru finanțarea proiectelor liceenilor reghineni”, afirmă reprezentanții YouthBank Reghin

The Gallows deschide ”Halloween Cinema”

the-gallows-moviePrimul film inclus în cadrul ”Halloween Cinema” este The Gallows, regia Travis Cluff and Chris Lofing care va putea fi vizionat luni, 31 octombrie, ora 16:00 la Casa de de Cultură a Tineretului ”George Enescu”. În timp ce își interpreta rolul din piesa „Spânzuratoarea”, Charlie Grimille moare spânzurat din greșeală pe scenă, în fața părinților săi și a publicului care asistă la tragicul eveniment. După 20 de ani, elevii aceluiași liceu vor să comemoreze tragedia punând în scenă aceeași piesă la serbare. Reese Houser e încântat de idee, sperând că astfel se va putea apropia mai mult de feblețea lui, Pfeifer Ross. Prietenul lui, Ryan, îi propune să vandalizeze recuzita, ca să o poată consola după aceea pe Pfeifer. Reese, Ryan și iubita lui, Cassidy, se strecoară în școală, însă se întâlnesc tocmai cu Pfeifer, care îi văzuse mașina lui Ryan. Pentru că planul a fost compromis, cei patru elevi se pregătesc să părasească școala, însă descoperă că nu mai au nicio cale de ieșire și nici semnal la telefon.

(L-r) JACQUELINE MACINNES-WOOD as Olivia Castle and NICHOLAS D’AGOSTO as Sam in New Line Cinema’s horror film “FINAL DESTINATION 5,” a Warner Bros. Pictures release.
FINAL DESTINATION 5

Final Destination 5, în regia lui Steven Quale este propunerea ”Halloween Cinema” pentru ziua de marți, 1 noiembrie, care va putera fi vizionat începând cu ora 14:15. În Final Destination 5, Moartea este dezlănțuită de premoniția unui om care își salvează colegii de la pieire când un pod suspendat se prăbușește. Însă acești nefericiți nu ar fi trebuit să scape cu viață ș intră într-o cursă cumplită împotriva timpului, încercând cu disperare să găsească o cale de a sfida planurile morții. Și încă o dată se dovedește că indiferent unde încearcă să fugă, indiferent unde s-ar ascunde… Moartea nu poate fi păcălită. halloween-cinemaAl doilea film al zilei este The Conjuring 2, regia James Wan care va rula începând cu ora 17:00 Anglia, 1977, într-o suburbie din Londra. Aici, Margaret Hodgson, o mamă singură, divorţată recent, locuieşte împreună cu cei patru copii. Viaţa lor liniştită s-a transformat într-un veritabil coşmar după ce o serie de fenomene supranaturale au început să se petreacă în casa lor. Copiii încep se se plângă de faptul că paturile lor se mişcă pe timp de noapte şi că aud zgomote ciudate venind din pereţi. Ba mai mult, piesele de Lego încep să zboare prin aer. La început, Margaret a crezut că este vorba de imaginaţia bogată a copiilor săi. Însă, la scurt timp începe şi ea să bănuiască faptul că ceva nu este în regulă. Megan începe să se teamă că fiica sa în vârstă de 11 ani a atras atenţia nedorită a unui spirit malefic.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE