Home / Reviste / Reghin / Florin Piersic revine la Reghin cu spectacolul ”Străini în noapte”

Florin Piersic revine la Reghin cu spectacolul ”Străini în noapte”

Distribuie

Iubitorii teatrului din Reghin au parte miercuri, 2 noiembrie, ora 19:00 la Casa de Cultură Municipală ”Dr. Eugen Nicoară” de un frumos cadou oferit de actorul Florin Piersic cu ocazia reprezentației spectacolului ”Străini în noapte” de Eric Assous, regizată de maestrul Radu Beligan. Binecunoscutul actor o va avea alături pe Medeea Marinescu, care vor oferi publicului reghinean o seară pe cinste. În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care,  după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Străini în noapte, în topul preferințelor reghinenilor

Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului pentru secțiunea Teatru. Îndrăgitul actor Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nici o prezentare și unica Medeea Marinescu fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales că regia o semnează inegalabilul maestru Radu Beligan. Invităm publicul reghinean  la teatru, iar dacă după scena de final rămâneți cu sufletul încărcat de emoție și bucuria celor două ore petrecute în compania îndrăgiților actori v-au îndepărtat pentru moment de rutina zilnică, ajunși acasă, vă așteptăm să postați un gând bun, o imagine, o impresie. Și pentru noi satisfacția e deplină. Vă mulțumim!”, a precizat Ioan Conțiu, directorul Casei de Cultură Municipală ”Eugen Nicoară” din Reghin. Interesul reghinenilor pentru teatru, pentru actorul Florin Piersic este unul foarte mare, dovadă că toate biletele puse în vânzare pentru spectacolul de miercuri seara fiind epuizate, prețul biletului fiind de 50 de lei.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.