Replică palidă a voleibalistelor mureșene în fața lui Dinamo CSU Medicina CSŞ
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 249 Vizualizări

Replică palidă a voleibalistelor mureșene în fața lui Dinamo

Partida disputată sâmbătă în sala Dinamo din București dintre formația gazdă și CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș s-a încheiat cu o victorie clară a bucureșencelor. Scorul meciului din deschiderea etapei a IV-a a Diviziei A1 s-a încheiat 3-0 (25-18, 25-22, 25-21), cu o replică destul de palidă din partea voleibalistelor mureșene. După un prim set câștigat fără mari emoții de gazde, echipa antrenorului Predrag Zucović a încercat să egaleze, dar blocajul dinamovistelor a reușit să întoarcă rezultatul spre finalul setului. „Medicinistele” s-au „blocat” după 21-17 și 22-20, nemaireușind apoi niciun punct până la finalul setului secund. Bucureștencele au rămas conectate la joc în fața tinerei echipe mureșene și și-au luat un avantaj constant, care a oscilat între 2 și 4 puncte în cel de-al treilea set. Strădaniile de a reveni în joc după 13-16 la al doilea timp de odihnă a setului trei păreau că pot da roade.

Echipă în creșetere, care necesită răbdare

Mureșencele s-au apropiat în câteva rânduri la un singur punct, dar de fiecare dată „alb-roșiile” au replicat cu alte blocaje sau atacuri trimise în teren. CSU Medicina a reușit totuși egalarea la 19 și 20, dar blocajul dinamovist a fost din nou de netrecut în momentele cheie. După patru puncte consecutive reușite de gazde, acestea au valorificat a doua minge de set și meci la un blocaj reușit de Roxana Iancu, dar mingea a ieșit în aut și Dinamo a scăpat de eventualele emoții ale încă unui set, sau seturi. Este totuși încurajatoare evoluția unor jucătoare foarte tinere din cadrul echipei mureșene, cum au fost cele ale Luizei Varga, Sonia Teianu, deseori ale Loredanei Dobriceanu, sau Alaxendrei Cauc, dar se pare că este nevoie de ceva timp pentru ca echipa să se sudeze. Mureșencele au obținut un singur succes din patru întâlniri în această ediție, cedând de fiecare dată fără să obțină vreun punct în jocurile disputate în deplasare. În etapa viitoare, CSU Medicina va avea ocazia să-și adauge a doua victorie în fața celor de la CSU Galați, întâlnire care se va disputa în sala UMF din Târgu-Mureș, miercuri, 2 noiembrie, de la ora 18.00.

În fața formației Dinamo, CSU Medicina a aliniat formația: Roxana Iancu, Marija Pucarevic, Valentina Rusu, Eliza Varga, Karla Klaric, Loredana Dobriceanu și Laura Molnar-libero. Au mai jucat Sonia Teianu, Andreea Petra, Carmen Arniceru, Alexandra Cauc și Lea Rancz-libero.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE