Noi posturi scoase la concurs, la Spitalul de Urgență Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 884 Vizualizări

Noi posturi scoase la concurs, la Spitalul de Urgență

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Târgu-Mureș a anunțat organizarea, în perioada 28 octombrie-10 noiembrie, a concursului pentru ocuparea a opt posturi vacante de inspector de specialitate, bucătar și muncitor necalificat.

SCJU Târgu-Mureș a scos la concurs un post de inspector de specialitate la Serviciul Resurse Umane, un post de muncitor necalificat la Blocul alimentar, cinci posturi de bucătari la Blocul alimentar și un post de şef birou la Biroul informatică. Condițiile generale de participare la concurs sunt următoarele: candidații trebuie să aibă cetățenie română, cetățenie a altor state membre la Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului European și domiciliul în România; trebuie să cunoască limba română, scris și vorbit; să îndeplinească condițiile de studii și, după caz, de vechime sau alte condiții specifice potrivit cerințelor postului scos la concurs; să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniți; să aibă capacitate deplină de exercițiu și o stare de sănătate corespunzătoare postului pentru care candidează atestată pe baza adeverinței medicale eliberate de medicul de familie sau de medicul din unitățile sanitare abilitate; să nu fie condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului ori contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals ori a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care ar face-o incompatibilă cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea.
Condiții specifice de participare la concurs: inspectorul de specialitate trebuie să aibă diplomă de licență în studii economice, fără condiții de vechime în specialitate; muncitorul calificat trebuie să aibă școala generală; bucătarul trebuie să aibă certificat de calificare pentru meseria de bucătar, iar șeful de birou trebuie să aibă diplomă de licență în specialitatea informatică și minimum cinci ani vechime în specialitate.

Calendarul concursului
Potrivit SCJU Târgu-Mureș, actele pentru dosarul de concurs se depun în perioada 28 octombrie – 10 noiembrie. Afișarea rezultatelor selecției dosarelor candidaților se va face în data de 11 noiembrie. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 18 noiembrie, la ora 9.00, urmând ca în data de 22 noiembrie, la ora 9.00, să aibă loc interviul. Rezultatele finale ale concursului se vor afișa în data de 23 noiembrie.
Informații suplimentare se pot obține la Biroul Organizare (camera 4107), la numărul de telefon: 0265-212.111 interior 462 sau pe site-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE