Home / Slider / Cum poți plăti factura AQUASERV, simplu și rapid

Cum poți plăti factura AQUASERV, simplu și rapid

Distribuie

 

Clienții Companiei AQUASERV îşi pot plăti facturile de apă extrem de simplu şi rapid, în oricare din magazinele cu siglă galbenă PayPoint din toată țară, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al companiei, Nicu Tomulețiu. Acest lucru este posibil datorită semnării unui acord de colaborare între Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureș, operatorul rețelelor de apă și canalizare din județul Mureș şi PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail.

Pentru a plăti o factură, clienţii AQUASERV trebuie doar să se prezinte cu aceasta în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și să comunice vânzătorului ce tip de plată doreşte să efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi ii va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul). Consumatorii nu sunt condiţionaţi de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit.

Serviciul se adresează clienților deserviți de Compania AQUASERV S.A. din Tîrgu-Mureş, Reghin, Sighişoara, Târnăveni, Luduş, Iernut, Cristuru Secuiesc, dar și din 80 de localități rurale din județele Mureş, Harghita şi Bistriţa Năsăud.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm parteneriatul cu AQUASERV Tîrgu-Mureș, întrucât ne va ajuta să ne consolidăm poziția în zona centrală a țării, iar consumatorii noștri vor putea rezolva și mai multe plăți cu un singur drum la magazinul lor PayPoint”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

„Compania AQUASERV preţuieşte timpul clienţilor săi şi caută în permanenţă să pună la dispoziţia lor, modalităţi cât mai simple şi rapide de achitare a serviciilor de apă/canal. Parteneriatul cu PayPoint, un operator de plăţi cu o reţea extinsă, reprezintă încă una dintre facilităţile oferite în acest sens” afirmă Raluca Maior, Director Dezvoltare Compania AQUASERV S.A. Tîrgu-Mureş.

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate la adresa www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.