Home / Sport / Un nou start ratat aduce o nouă înfrângere

Un nou start ratat aduce o nouă înfrângere

Distribuie

În partida din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin, BC Sirius Târgu-Mureș a suferit a șasea înfrângere din tot atâtea jocuri disputate. Eșecul din partida de duminică disputată în Sala Dunărea din Galați s-a încheiat cu victoria gazdelor de la Phoenix cu 91-64 ( 23-11, 27-16, 23-22, 18-15). Ca în majortatea întâlnirilor pe care le-au disputat de la promovarea în primul eșalon, mureșencele au fost depășite net în prima parte a întâlnirii, încercările de revenire fiind tardive. După ce înaintea începerii campionatului, la Cupa Sirius disputată la Târgu-Mureș le-au învins pe gălățence cu scorul de 81-78, după ce au avut un avantaj mult mai mare pe parcurs, în jocul de la Galați mureșencele au avut doar debutul unul în care păreau să aibă un cuvânt de spus. După trei minute de joc au condus cu 4-0, dar în următoarele 4 minute nu au mai trimis mingea în coș și gazdele s-au desprins la 15-4. Gălățencele au încheiat sfertul cu 12 puncte avantaj, pe care l-au mărit în sfertul al doilea până la 20 și la intrarea în ultimul minut înaintea pauzei mari la chiar la 23, diferență cu care s-a intrat la vestiare.

Echilibru aparent, la adăpostul unui avantaj confortabil
Primele minute după revenirea de la cabine a aparținut tot gazdelor, care au mărit diferența la 30 de puncte. A urmat o „conservare” a rezultatului, care a permis echipei mureșene să păstreze un aparent echilibru doar în ceea ce privește scorul pe sferturi. Și în aceste condiții gălățencele au încheiat în avantaj și cele două sferturi ale reprizei secunde. Cu 73-49 la ultima pauză soarta învingătoarei era deja decisă. Coșurile de 3 puncte reușite de Cherise Daniel sau Lauren Gregory nu au reușit decât să mai echilibreze statistica la acest capitol, dar și acesta a aparținut gălățencelor, care nu au avut nevoie să forțeze nota, fiind net superioare la jocul sub panouri, cu un raport de 23-8 la pasele decisiv, care spune practic totul. Sunt 15 coșuri valorificate în plus, echivalentul a 30 de puncte.
BC Sirius rămâne singura echipă fără victorie, urmând să încerce acest lucru la una din următoarele deplasări, care le vor susține la Iași, în 18 noiembrie și Satu Mare, în 30 noiembrie, formații aflate în subsolul clasametului cu câte una, respectiv două victorii.
Marcatoare:
Phoenix: Covile 26 (1×3), Rutan 20 (5), Steenholdt 15, Nelson 11, Jackson 8 (2), Dumitrache 4, Crețu 4, Filip 3 (1)
BC Sirius: Daniel 22 (3), Laudermill 19, Gregory 10 (2), Mc Cune 4, Gal 3 (1), Meszáros Kata 2, Lovász Timea 2, Parajdi Tékla 2. Au mai jucat: Alina Pop și Antonia Radu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

ACS Kinder: Grupa U8 a câștigat Cupa Municipiului Reghin

Distribuie După succesele grupelor U11, U9 și U6 din cadrul ACS Kinder a sosit momentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.