Home / Slider / Elevii de la Tudor Vladimirescu, gest umanitar

Elevii de la Tudor Vladimirescu, gest umanitar

Distribuie

 

Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Tîrgu-Mureș se implică în campania „Masa săracilor” organizată de Asociaţia Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Cluj Napoca, campanie coordonată de Daniel Someșanu. Cu ajutorul acestuia, 230 de asistați beneficiază în fiecare zi de sâmbătă de 2 porții de masă caldă.

”Aproximativ 160 de elevi s-au implicat cu suflet prin colectarea de alimente neperisabile pe care le donează în cadrul campaniei. Ne dorim să-i responsabilizăm de mici pe elevii noștri, cultivându-le altruismul, generozitatea și învățându-i să se dezvolte ca adevăraţi oameni”, ne spune director adjunct, prof. limba engleză, Gabriela Șandru.

masa_saracilor2

“Masa săracilor” este o campanie caritabilă naţională care îşi propune ajutorarea persoanelor din familiile defavorizate, prin oferirea de hrană caldă. Campania se derulează în acest moment în Satu Mare, Cluj Napoca, Floreşti (CJ), Oradea şi Timisoara, dar accesând meniurile site-ului puteţi obţine informaţii legate de desfăşurarea campaniei în aceste oraşe şi oricine poate participa activ înfiinţând “Masa săracilor” în propria localitate.

27.217 de porţii de mâncare caldă pentru persoane defavorizate au fost distribuite de-a lungul anului 2014 cu sprijinul oamenilor.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Raportul rectorului UMFST. Leonard Azamfirei: „Dorința de a avea plata cu ora, să nu fie mai mare decât dorința de a avea oameni tineri”

Distribuie Prezentarea Raportului anual al Rectorului UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a avut loc joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.