Home / Social / Mandate de executare a pedepsei

Mandate de executare a pedepsei

Distribuie

111Poliţişti de investigaţii criminale – Compartimentul Urmăriri au depistat joi, 10 noiembrie, pe strada Calea Sighișoarei, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Târgu-Mureş, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru şantaj. Judecătoria Târgu-Mureș l-a condamnat pe bărbat la o pedeapsă de 1,10 ani închisoare.

La aceeași dată, poliţiştii au depistat un bărbat, de 42 de ani, condamnat de Judecătoria Zalău, la 2,8 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ungheni – Post Poliție Sânpaul, au identificat pe raza localităţii Chirileu, un tânăr de 21 de ani, care era urmărit național pentru loviri şi alte violenţe. Tânărul era condamnat la doi ani, două luni și 20 de zile închisoare, de Judecătoria Târgu-Mureș, pentru săvârșirea de infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

„Toate cele trei persoane au fost arestate și încarcerate în Penitenciarul Târgu-Mureș”, a precizat inspector Andreea Pop, purtător de cuvânt al inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

 

De asemenea, verificati

Pagube tot mai mari și dese cauzate de urși în județul Mureș

Distribuie S-au înmulțit vertiginos pagubele produse de urși în anumite zone ale județului Mureș, cei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.