Home / Administratie / Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, marcată la Târgu-Mureş

Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulaţie, marcată la Târgu-Mureş

Distribuie

222Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, prin Serviciul Rutier, Biroul Rutier Târgu-Mureş, Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Compartimentul Relaţii Publice, invită comunitatea la o manifestare dedicată memoriei victimelor decedate în accidente rutiere, duminică, 20 noiembrie, la ora 18.00, în municipiul Târgu-Mureş, la Ceasul Floral.

„Viaţa ne oferă lecţii dure. Noi avem posibilitatea să învăţăm din ele. Datorăm asta celor ce nu mai sunt. Duminică vă aşteptăm să ne reamintim aceste lucruri, să aprindem o lumânare, să spunem o rugăciune sau pur şi simplu să ne oprim un minut din alergarea cotidiană pentru a privi în interiorul nostru, pentru a schimba ceva în jur, amintindu-ne că schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Pentru a transmite mesajul comunităţii, vor fi alături de noi partenerii cu responsabilităţi în domeniu – SMURD, Poliţia Locală, Crucea Roşie, alături de cei ce doresc să aloce câteva minute memoriei celor ce nu mai sunt”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

 

De asemenea, verificati

Interviu. Asociația Caritas-peste trei decenii de angajament social în slujba comunității. Află ce servicii oferă

Distribuie Asociația Caritas Alba Iulia este o organizație neguvernamentală, înființată în anul 1990 de Arhiepiscopia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.