Home / Sanatate / Sipos Tiffany, câștigătoarea concursului „Sing for the Moment”

Sipos Tiffany, câștigătoarea concursului „Sing for the Moment”

Distribuie

Asociația „Împreună pentru copiii cu cancer” și artistul Vizi Imre au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Teatrul Național din Târgu-Mureș, a doua ediție a spectacolului-concurs de cântece caritabil „Sing for the Moment”, al cărei câștigătoare a fost Sipos Tiffany, în vârstă de 14 ani, cea mai tânără concurentă. 18 concurenți și-au demonstrat talentul în fața unui juriu de specialitate și a spectatorilor prezenți la eveniment.
Sipos Tiffany cântă de aproximativ 10 ani, preferă să asculte blues, însă melodia ei preferată este „Oceans” de Hillsong. Ea spune că atunci când totul pare pierdut, trebuie să credem în minuni. Sipos Tiffany a primit alături de trofeu o piesă înregistrată cu Vizi Imre și un videoclip oferit de DesignDropp Studio. Concursul a fost organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru organizarea unei tabere destinată copiilor diagnosticați cu cancer. Intrarea la concert a constat într-o donație din partea spectactorilor, cei prezenți având astfel posibilitatea de a contribui la organizarea taberei. Aproape 600 de persoane s-au bucurat de un adevărat show de talente.

„Scopul spectacolului caritabil a fost să obținem bani pentru organizarea taberei de vară Champ Camp 2017 pentru copii și tineri supraviețuitori. Tabăra de vară de 7 zile este punctul culminant al anului pentru copiii și tinerii care au petrecut luni de zile în spital și s-au luptat cu toată forța lor pentru a învinge boala. În tabără vor beneficia de relaxare, jocuri, drumeții, diverse activități cu scopul de a creşte încrederea, stima de sine și curajul, va fi un bun prilej pentru recuperarea lor fizică, psihică şi emoţională”, a declarat Gabriela Farczadi, președintele asociației.

Astfel, în urma acestui spectacol-concurs s-a adunat suma de 20.770 lei pentru organizarea taberei Champ Camp 2017.
„Suntem recunoscători tuturor celor care au făcut posibil ca acest eveniment caritabil să se realizeze. Apreciem profesionalismul, dedicarea și entuziasmul cu care sunt mereu alături de noi și le mulțumim. Sala a fost plină de spectatori, aproape 600 de persoane s-au bucurat de un adevărat show de talente și au contribuit prin donații la realizarea scopului caritabil: s-au adunat 20.770 lei pentru organizarea taberei Champ Camp 2017 la care vor participa copii și tineri supraviețuitori de boli hemato-oncologice. Tinerii concurenți au fost recompensați cu diplome și plachete, iar câștigătorii au primit și câte un premiu care îi va ajuta să pornească o carieră muzicală: trofeul „Sing for the Moment” a fost câștigat de Sipos Tiffany, cea mai tânără concurentă, ea va înregistra o piesă semnată de Vizi Imre și un videoclip de la Designdropp Studio; Szakács Szidónia va înregistra o piesă la Republic Production; Vajda Boróka și Grupul Mary Grace vor primi câte un videoclip de la SRG Production; Csegőldi Zsolt a primit premiul publicului”, a mai transmis Gabriela Farczadi.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Detalii despre proiectul noului Spital Municipal cu 7 etaje din Reghin

Distribuie Agenția pentru Protecția Mediului Mureş anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.