Home / Eveniment / Maurer Imobiliare se extinde la Târgu-Mureș

Maurer Imobiliare se extinde la Târgu-Mureș

Distribuie

Maurer Imobiliare, dezvoltator imobiliar deținut de Simon Maurer, a anunțat că își va exinde proiectele la Târgu-Mureș și Constanța, la doi ani după ce a ajuns la Sibiu, potrivit www.constructiv.ro. Compania a dezvoltat proiectul de angergură Avantgarden din Brașov. „La finalul proiectelor vom fi livrat pieţei imobiliare din România peste 12.000 de unităţi locative”, a declarat Liviu Andrei, director de dezvoltare al Maurer Imobiliare, conform sursei citate.
În prezent, Maurer Imobiliare investeşte 22 de milioane de euro în faza a treia a proiectului rezidenţial Avantgarden3 Braşov. Construcţia celor 700 de noi unităţi locative va începe la finalul acestui an, compania estimând că livrarea acestora va avea loc în 2018. „Am vândut peste 3.000 de apartamente în Avantgarden3, de aceea am decis începerea fazei a III-a a proiectului, scoţând pe piaţă încă 700 de unităţi locative”, a declarat Oana Păun, PR Specialist Maurer Imobiliare.
Maurer Imobiliare a obţinut la începutul acestui an un credit de 2,7 milioane de euro de la Libra Bank pentru finanţarea investiţiilor în proiectul Maurer Residence, un proiect estimat la 25 – 28 de milioane de euro. Proiectul va cuprinde 14 blocuri care vor totaliza 750 de locuinţe de una, două şi trei camere, dar şi structuri de tip studio şi duplex, şi se va întinde pe un teren de 3,6 hectare în apropierea Coresi Shopping Center.

Sursă foto: Maurer Imobiliare 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Interviu cu Zorro și Haneș: Zâmbetele devin tradiție la show-urile de stand-up și open mic ale celor de la 3G Hub

Distribuie Fondat în toamna anului 2015, 3G HUB (3g Theater) este una dintre companiile de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.