Home / Eveniment / Incendiu la un SPA din Sovata. Aproximativ 30 de turiști au fost evacuați

Incendiu la un SPA din Sovata. Aproximativ 30 de turiști au fost evacuați

Distribuie

În jur de 30 de turişti au fost evacuaţi, astăzi, din zona SPA şi de la parterul unui hotel din Sovata, după izbucnirea unui incendiu, cel mai probabil la una dintre saune, informează AGERPRES.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ‘Horea’ al judeţului Mureş, căpitan Cristian Virag, a declarat pentru AGERPRES că incendiul a fost semnalat la ora 10,36, iar la faţa locului s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă aparţinând punctului de lucru al ISU din Sovata.
„La locul solicitat s-a deplasat o autospecială cu apă şi spumă, iar de la Târgu Mureş a plecat o altă autospecială cu apă şi spumă aparţinând SAS. În momentul ajungerii la faţa locului s-a constatat existenţa fumului la subsolul şi parterul hotelului, toate persoanele fiind evacuate. S-au luat măsuri de ventilare a spaţiilor, iar în acest moment echipajele de intervenţie încearcă să stabilească sursa degajării fumului’, a declarat căpitanul Virag, conform www.agerpres.ro. Directorul Hotelului Danubius, Andrei Rusu, a declarat pentru AGERPRES că incendiul a izbucnit „din cauza unui client care a turnat prea multă apă pe soba din saună, deşi regulamentul intern interzice acest lucru”.
„Focul nu a apucat să se extindă ca urmare a intervenţiei personalului nostru. A fost nevoie de evacuarea a circa 30 de persoane, toată lumea este calmă şi nu au fost incidente. Acum totul este sub control, zona este închisă momentan, urmează să aerisim şi oamenii îşi vor putea relua relaxarea la SPA. În afară de zona saunei, tot perimetrul este funcţional, fiindcă partea de piscine este utilizabilă”, a precizat Andrei Rusu.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Încă o balastieră în județul Mureș

Distribuie Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis, recent, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.