Home / FC Municipal / Evoluție modestă, rezultat pe măsură pentru ASA

Evoluție modestă, rezultat pe măsură pentru ASA

Distribuie

În partida din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș a pierdut vineri seara din nou pe teren propriu, 0-2 (0-2) în fața formației Viitorul Constanța. Ambele goluri au fost înscrise în prima repriză, de către Răzvan Marin (min. 24-penalty) și Nimeny (min. 45). Oaspeții au avut o primă ocazie deja în minutul 1, prin Ganea, a cărui șut din interiorul careului a fost respins de Mingote. Până la deschiderea scorului Viitorul a dominat jocul, dar nu au avut alte ocazii clare. ASA a reușit să echilibreze jocul după minutul 10, printr-un joc combinativ, dar nu a reușit să se apropie de careul advers. În minutul 23, Chițu îl depășește la marginea careului pe Mendy, acesta îl trage de mână, Chițu apucase să facă un pas în careu, cade și centralul Andrei Chivulete dictează penalty. A transformat cu siguranță Marin, după care echipa lui Gică Hagi a controlat în continuare jocul. În minutul 36 Chițu șutează din interiorul careului peste, iar peste un minut Mingote parează un șut trimis de Nimeny, apoi cel al lui Ganea. ASA este dominată în continuare și intră la vestiare cu 2-0. În minutul 45 Mingote resinge în corner un nou șut trimis de Nimeny, corner în urma căruia Boli a trimis cu capul în poartă peste portarul mureșenilor.
O repriză mai bună, fără realizări
Antrenorul Dan Alexa face din primul minut al reprizei a secunde două schimbări și jocul ASA se schimbă radical, pe fondul automulțumirii echipei dobrogene. În minutul 47 mureșenii obțin o primă lovitură de colț, dar fără rezultat. Viitorul este la un pas de 3-0 în minutul 50, când Nimeny l-a driblat pe Mingote, dar acesta a respins în bară. În minutul 58 Surdu a trimis un prim șut pe poarta lui Rîmniceanu, prea slab pentru a-l învinge. ASA are mai mult posesia, dar nu găsește drumul spre poartă până în ultimele minute, în timp ce oaspeții se rezumă la închiderea culoarelor. Zicu ratează o bună șansă în interiorul careului, dar nu controlează balonul. În minutul 86 Morar trimite puțin lângă, iar în minutul 89 trimite lângă bară dn lovitură liberă, dar portarul respinge această ultimă șansă și ASA rămâne cu doar 9 puncte obținute în 17 meciuri, 3 în clasament. Pentru mureșeni urmeză un joc mai important, marți, la Chiajna, una dintre echipele cu care va lupta pentru supraviețuire.
Au evoluat formațiile:
ASA: Mingote- Matei, Cordoș (46 Kuku), Dobrosavlevici, Mendy, Jakobivici, M. Constantin, Zicu, Surdu (68 Petriș), Deaconu (46 Candrea), Morar.
Viitorul: Rîmniceanu- Benzar, Țîru, Boli, Ganea, Carp, Lopez (84 Rădoi), R. Marin, Coman (78 Purece), Chițu (83 Cicâldău), Nimeny.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.